iPon Hírek

Acer Liquid Glow, erős közepes

Dátum | 2012. 02. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Acer szerencsére nem csak a CloudMobile-lal készült a Mobile World Congressre, és egy hamarabb bemutatkozó és szolidabb árkategóriát képviselő okostelefont is lelepleznek.

A Liquid Glow névre keresztelt készülék kialakítását tekintve ismét nem okoz meglepetést, a szokásos vonalakat követi, és a teljes borítás fényes felületekbe burkolózik majd. Az előlapot egy 3,7 colos WVGA (800 x 480) felbontású kijelző uralja, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles LED villanóval felszerelt kamerát találunk. A SoC pontos típusa nem ismert, de feltehetően a Qualcomm Snapdragon S2 családból származik az egymagos, 1 GHz-es lapka, ami mellett 512 MB rendszermemóriát és 1 GB beépített háttértárat találunk. Ez utóbbit tovább bővíthetjük majd, és erre szükség is lesz, hiszen ez meglehetősen kicsi tárhelynek számít. Adatkapcsolatok terén is akad még homályos terület, de a WLAN, Bluetooth, GPS trió mellett egész biztos, hogy NFC is lesz a fedélzeten.


Az Acer Liquid Glow megjelenését nyár elejére mondja a gyártó, de az árával kapcsolatban nem nyilatkoztak. Az eszköz meglehetősen komplikált nevű színárnyalatokban jelenik majd meg, lesz alpesi fehér, macskaszem fekete és cseresznyevirág pink kivitel is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. tibaimp
2012.02.27. 18:10
tucatcucc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. uristen
2012.02.27. 18:24
Nem tudom ide illik-e... de nem lehetne rendelesre csinalni cuccot? Lenne minden gyarto oldalan egy lista, legyartjak es nem lesz folos termek. Max boltok polcaira tesznek 1-2 darabot. Igaz a rendelonek varnia kene 1-2 hetet mire megcsinaljak es kiszallitjak, de majd turelmes lesz. Par ev es mindenki ugy is csak punnyad otthon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.02.27. 19:38
uristen:
Anno az Apple gondolkozott ezen,de elvetettek az otletet.Sokkal kifizetodobb a jelenlegi felallas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hunmyke
2012.02.28. 08:12
uristen, jó a gondolat, de 2x-3x annyiba kerülne egy-egy telefon. Főleg ha gyártósor működéséből indulunk ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!