iPon Hírek

ACR béta megjelenés

Dátum | 2011. 07. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jövő héten indul az Auto Club Revolution zárt bétatesztje, azaz július 25-én. Az Euthechnyxnél mindent alaposan megterveztek, hogy minden egyes aspektusát és funkcióját leteszteljék a játéknak. Példának okán jóval felgyorsították a fejlődési rendszert, hogy könnyen elérhetőek legyenek a magasabb szintek és a teljes játékot effektíven le tudják teszteltetni.

Persze mindent visszaállítanak majd alapállapotba, ha a játék a meghívás nélkül működő nyílt béta fázisba érkezik. A játékban van könnyen használható hibajelentő és valós idejű visszajelzést is kérhetünk a problémáinkról.

A zárt bétában benne lesz az autó moddoló Workshop is, mely egy webes interfészt bocsát rendelkezésünkre, ahol kedvünk szerint testreszabhatjuk a járgányunkat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. BiP
2011.07.20. 07:44
Pár szót nem ártott volna, hogy mi is ez, és milyen platformra jön. Ne nekem kelljen már utánanézni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BiP
2011.07.20. 07:48
Most látom, volt már róla hír, (gondolom ezért ilyen szűkszavú a mostani).
http://www.ipon.hu/hir/uj_versenyzos_mmo_keszul/14011
Csak fura volt, mert én most találkoztam vele először.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ni89
2011.07.20. 08:32
Már nagyon várom, kb 1 hónapja regiztem már a betára . Viszont mihamarabb meg kell rendelnem az új VGA-m. Már lassacskán egy hónapja az integrálttal nyomulok. Meglepően jók amúgy ezek az integrált cuccok, nem gondoltam volna, még a bc2-t is sikerült vele 1024-es felbontáson lowon futtatnom, volt ám meglepődés rendesen .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. myckie2
2011.07.20. 09:34
Rövid lényeg: Ez fogja leváltani a Level-R-t és a hozzá hasonló játékokat. Szerintem borzalmasak ezek az mmo-k de azért regiztem a bétára
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!