iPon Hírek

Activision: Kevesebb licencelt játék lesz

Dátum | 2013. 02. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Idén elképzelhető, hogy megúszunk egy újabb borzalmas James Bond játékot, egy középszerű Pókembereset vagy... Még sorolhatnánk, de felesleges találgatni, az Activision nem nevesített semmit, csak annyit árultak el, hogy 2013-ban kevesebb licencelt címre számíthatunk.

Nyilatkozatuk szerint próbálják jobban a piac igényeihez igazítani a portfóliójukat, ami most kevesebb ilyen játékot jelent. Ez a nyilatkozat egyébként az elbocsátásokra is volt válasz. Az Activision megerősítette, hogy nagyjából 30 embert szélnek eresztenek, ami egy igazán kis szám, ha a cég 7000 fős globális személyi állományára vetítjük. Nagy általánosságban a világ legnagyobb kiadójaként emlegetett cégnek jól megy most, igaz a COD és a WOW most egy kissé lefelé ívelőben van, de még így is kolosszális mennyiségű pénzt hoznak, no meg ott van nekik a szintén nagyon sikeres Skylanders is. A jövőre nézvést is tartogatnak nekünk nagy címeket, ott a Bungie féle Destiny és a Blizzard új MMO játéka, a Titan. Ki tudja, a kiadónak talán már nincs szüksége licencelt címekre, bár egyesek azt találgatják, hogy csak az új konzolok megjelenését várják, ami után géppuskatűz sebességével lövik majd ismét a mindenki számára ismerős címekre alapozott játékokat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Enno
2013.02.20. 17:55
Igen aztán a géppuskatűz sebességgel lőtt játékokon majd meg is látszik a minőség újfent. Titánra kiváncsi vagyok remélem semmilyen dimenzióban nem követi majd a WoWot, összerakottabb és bonyolultabb lesz akkor talán adok majd még 1 esélyt Actiblizznek ami már elásta magát nálam..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Dani27
2013.02.20. 23:02
Nem mintha izgulni kellene, a blizzard féle Titan úgy is csak a jövő évtizedben jelenik meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kullo1
2013.02.21. 01:20
"Idén elképzelhető, hogy megúszunk egy újabb borzalmas James Bond játékot, egy középszerű Pókembereset vagy... "

...majd kapunk helyettük egy borzalmas Walking Dead licencet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!