iPon Hírek

Age of Conan csalogató

Dátum | 2009. 07. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Funcom 2 hét ingyenes játékot ajánl minden volt Age of Conan előfizetőnek, ha újraaktiválják accountjukat július 8 és 22 között. A norvég MMO fejlesztő abban bízik, hogy így játékosai újra felfedezhetik Conan világát, amely rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt 1 év alatt.


Olyan adalékokat kapott, mint az Ymir's Pass, Tarantia Commons, rengeteg új küldetés, tárgy és szörny. Számos újításban részesült a PVP, újragondolták a teljes tárgyrendszert és szépen fejlődik a DX10 támogatása is. Jelenleg nincs az a vas, amin rendesen megy maximális beállításokkal a DX10-es verzió, de a látvány meggyőző (csak az 5 fps nem, amit produkál mellette :D).

További jó hír, hogy a Funcom elejtette, hogy a GamesCom-ra nagy bejelentéssel készül, nevezetesen a Conan új kiegészítőjét mutatja be. Ígéretük szerint abban is rengeteg újítás lesz, igyekeznek majd a játék erős oldalaira építeni. Kiemelték azt is, hogy hűek maradnak az eredeti elgondolásaikhoz is, amik az eredeti játék készítésekor bennük voltak.

A GamesCom Németországban, Cologne-ban lesz, augusztus 19 és 23 között.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!