iPon Hírek

Age of Conan: Ingyen játék

Dátum | 2009. 12. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megérkezett a Funcom legújabb mézesmadzagja az Age of Conanhoz. Mostantól fogva a lvl20-ig terjedő tutorial zóna (idő)korlátozás nélkül játszható lesz bárki számára. Tetszés szerint generálhatunk karaktereket bármely PVE és PVP szerveren, felfedezhetjük Tortage minden zugát.

A szigeten 4 féle történetet ismerhetünk meg, attól függően, hogy milyen alapkasztot indítunk (Katona, Rogue, Pap, Mágus). Mostantól teljesen szabadon játszhatunk a saját ritmusunkban, nem lesz 1 hetes korlát, csak akkor "ütközünk falba" ha el akarjuk hagyni Tortage paradicsomi szigetét, ehhez már szükséges a játék megvétele.

Aki netán MMO hiányba szenvedne így karácsony tájékán, az mindenképpen próbálja ki a Funcom "szexi és brutális" felnőtteknek szóló masszívan online játékát, amelyhez folyamatosan jönnek az új tartalmak (legutóbb a veterán pontok bevezetése), hamarosan pedig kiegészítő is érkezik hozzá, Rise of the Godslayer címen.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Greathoof
2009.12.15. 15:23
Egy kis hibajavítás:
Nem Rouge, hanem Rogue, ami amúgy meg zsiványt jelent magyarul...

Amúgy meg, játszottam vele régebben... nem rossz-nem rossz.... jól el lehet vele lenni... aki szereti a látványos öldöklést, az próbálja ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.12.15. 18:48
Köszönöm az észrevételt, hajlamos vagyok ezt a szót elírni, pedig nagyon nem először találkozom már vele. =) Azért nem fordítottam le zsiványnak, mert az Assassin/Ranger/Barbarian hármasból igazán csak a bérgyilkos sorolható be zsiványnak érzésem szerint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!