iPon Hírek

Age of Conan: Új RPG rendszer

Dátum | 2009. 06. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem csalódhatnak azok, akik most fontolgatják a visszatérést az Age of Conan MMO-ba. Ma érkezett ugyanis hozzá a legújabb tapasz, az Update 5, melyben felturbózzák az RPG és a tárgyrendszert is, valamint jött be új magas szintűeknek szánt tartalom.

Az Update 5: Gangs of Tarantia új zónája nem meglepő módon Tarantia, mely 75 és 80 közötti játékosoknak ajánlott. Lesz itt rengeteg új küldetés és két instance is 6 fős csapatok részére. Számos új lehetőség nyílt a guild házakban. A hátasok már nem foglalják tovább a helyet táskánkban, ablility-vé váltak. Rengeteg változtatás és javítás érte a harcrendszert is, kezdve azzal, hogy a játékosok életerejét jelentősen megnövelték és átkalkulálták a combo támadások sebzését és azt, hogy mennyi staminába kerüljenek. Minden tárgyat átalakítottak, hogy jobban passzoljon az új rendszerbe, amelynek köszönhetően a rajtuk lévő bónuszok könnyebben érthetőek lesznek és persze sokkal erősebb lesz minden tárgy, értelmet adva a lootoknak. Így már jobban fog passzolni a rendszer az általános MMO konvenciókhoz. A kasztok is kapnak egy jelentősebb frissítést, és a PVP is rengeteg üdítő átalakításon megy át.

Új lehetőség nyílik arra, hogy ha már van egy 50-nél magasabb szintű karakterünk, csináljuk egy újat, mely már eleve 50-es szinten kezd. Azok, akiknek már nincs több üres karakter helye se csüggedjenek, a 6 hónapnál régebbi accountok kapnak egy új slotot is.

A teljes lista a hivatalos honlapon olvasható (lexikon méretű patch note). Igazán kár, hogy nem most adták ki a játékot, mert ez a tapasz egy új korszakot nyit a játék történetében. Nehéz volt az első 6 hónap, amikor a FunCom pénz szűkén kénytelen volt kiadni a félkész játékot. Mindenki sokat várt tőle, aminek viszont csak a játék első 20 szintje tudott megfelelni. Mostanra a piac egyik legjobb MMORPG-jévé nőtte ki magát, ám sajnos rengeteg játékos bizalmát elvesztették a kezdeti problémás időszak miatt. Reméljük, még lesznek akik adnak az Age of Conan: Hyborian Adventuresnek egy második esélyt, mert igazán érdemes rá a játék.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Gate07
2009.06.24. 18:49
VISSZA A HIRHEZ

"Nem csalódhatnak azok, akik most fontolgatják a visszatérést az Age of Conan MMO-ba." Nemhiszem, hogy lenne ilyen. Ez a játék sokra vihette volna, de elrontották nem is kicsit. Még egyszer nem lesz ilyen lehetősége amilyet a kezdetben kapott. Túl korán adták ki és túl nagyot akartak szakítani és ez lett a veszte. Nem mondom, hogy kár érte mert soha nem volt szimpatikus, ettől függetlenül ha jobban kidolgozzák és több időt hagynak a fejlesztésre mai napig nagy játéknak számítana és nem 1 fekete foltnak az MMO történelemben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fallen
2009.06.24. 19:19
Jaja, tipikusan eső után köpönyeg jellegű megoldás. Ezzel sem fognak sokat érni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. raiden
2009.06.24. 20:49
Én egyszerűen megoldanám... Új játék, Age of x.y. azt cső
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zoe01
2009.06.24. 22:44
"Nemhiszem, hogy lenne ilyen." - Miért is ne lenne? Attól még, hogy az első pár hónapban nem volt elég tartalom a játékban (és hogy bugos is volt - bár melyik mmo nem az még az elején?), nem jelenti azt, hogy most ne lenne érdemes még egy esélyt adni neki... 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jadam92
2009.06.25. 20:58
Zoe01: a Friss WoW - GW kockáknak minden bugos ami új MMO, régen a GW ingyenes volt bétával . tele volt bugokkal. de mára az 1 ik leg jobb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!