iPon Hírek

Ajándék Street Fighter x Mega Man játék

Dátum | 2012. 12. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette, hogy december 17-én jelenik meg az ingyenesen letölthető Street Fighter x Mega Man PC-re. A 8-bites stílusú platformjátékkal a két franchise 25. születésnapját ünneplik. A főszereplő nem más, mint maga Mega Man, és a játékban olyan Street Fighter karakterekkel találkozhatunk, mint Ryu és Chun-Li, akik bossként szerepelnek, és a Mega Man hagyományoknak megfelelően ha legyőzzük őket, megkapjuk spéci képességeiket. A játékot a Capcom Unity Mega Man oldaláról lehet majd letölteni.

A játék prototípusát eredetileg egy szingapúri Capcom rajongó, Seow Zong Hui készítette, aki a 2012-es Evo verekedős játék bajnokságon mutatta be laptopján a Capcom USA főnökének, akivel ott futott össze. A Capcom USÁ-t annyira lenyűgözte a bemutató, hogy továbbfejlesztették a játékot és előkészítették a kiadásra. A retro kísérőzene Luke "A_Rival" Esquivel munkája, aki a két játék legemlékezetesebb dallamait dolgozta fel és ollózta össze.

"Tudjuk, hogy nehéz év volt ez a Mega Man rajongóknak, de reméljük, hogy ez bizonyítja, hogy mennyire szeretjük a sorozatot, és nem most hallottatok utoljára a kis fickóról" – írta a Capcom közösségi managere Brett Elsto a Capcom Unity oldalán blogjában. Igen, ő az a képen abban az érdekes fejfedőben.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Perec01
2012.12.17. 07:07
Egy letöltési linket tud adni valaki? sehol nem találom ezt a gémet a capcom oldalán.

köszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!