iPon Hírek

Akciódúsabb lesz az új Mirror's Edge

Dátum | 2013. 06. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az új Mirror's Edge az EA szerint merőben különböző élményt fog kínálni, mint az eredeti, még a címe sem ME 2 lesz, ugyanis egyfajta újraindításként tekintenek rá. A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő DICE által fejlesztett nyitott világú akció-kalandjáték Faith életének az első rész előtt játszódó történéseit meséli el. Az EA Games Label főnöke, Patrick Söderlund nem ment bele a játékmenet részleteibe, de a következőket mondta a változásokról: "Nyilvánvalóan lesz pár dolog, ami a régi marad, ahogy az az előzetesben is látható. Nem tesszük tönkre azt, amiben a darab jó volt, de általánosságban véve lesznek olyan változások, amelyek szerintem jobbá teszik a játékot." Az előzetes egy sokkal akcióorientáltabb Mirror's Edge-et mutat, mint amit eddig ismertünk, és ez aggodalomra adhat okot. Az eredetiben a menekülésen, nem pedig a harcon volt a hangsúly. Söderlund megígérte, hogy nem fognak a Mirror's Edge-ből shootert csinálni, de megerősítette, hogy Faith sokkal erősebb karakter lesz, mint amilyen az eredetiben volt. "Az első játék főleg a menekülésről szólt, és bár jó, ha vannak ilyen részek is a játékban, azt is szeretnéd, ha Faith... erős karakter, és azt szeretnéd, hogy a kezébe vegye a dolgokat. Ebből egy kicsivel többet láthatsz majd a játékban." (Én csak azt szeretném, ha nem mondanák meg, mit szeretnék, és szerintem ezzel még sokan így vannak). Söderlund így folytatta: "Még egyszer elmondom, nem változtatjuk shooterré a játékot, ellenkezőleg. De Faith tovább fog fejlődni a történetben. Ha majd többet mutatunk belőle, az emberek valóban izgatottak lesznek. Én személy szerint extrém módon izgatott vagyok." Söderlund elmondta, hogy a DICE-nál már régóta dolgoztak a koncepción, és csak a megfelelő ötletre vártak. "Annyira izgatott vagyok, mert ez az ötlet annyira más, és annyira látványos, hogy csak az olyan gépeken fog működni, mint az Xbox One, a PS4 és a PC."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. vivanto
2013.06.13. 12:31
(Én csak azt szeretném, ha nem mondanák meg, mit szeretnék, és szerintem ezzel még sokan így vannak).

Pont erre gondoltam én is ahogy olvastam.

Persze speciel sikerült ráhibázniuk, az első rész félúton piszok unalmassá vált, úgyhogy ha nem esnek át a ló túloldalára, akkor ez egy jó irány lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Shinjiii
2013.06.13. 12:38
Én megveszem, akármilyen. Ha Alien CM akkor is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. HUFEUR
2013.06.13. 13:20
Remélhetőleg kicsit hosszabb is lett, mert az első része nagyon rövid volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. magerg
2013.06.13. 13:59
Már most lehet látni hogy hatalmas ...sság lesz. Persze, egy max 60 kilós csaj kiüt egy 90 kilós képzett katonát. Majd biztos megmagyarázzák, hogy Faith-t szénné kiberelték, mint Adam Jensent.
Miért nem lehet törékeny főhős? Ifj. Vér István kazuár gémernek kisülne az agya?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. TheRealTsL
2013.06.13. 14:09
#4 Ha már ezen a vonalon indulsz el, eleve nem lehet "törékeny" az, aki háztetőkön ugrál és párkányokra húzza fel magát. Próbáld csak ki és meglátod mennyi erő kell hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zephyrus
2013.06.13. 14:38
magerg: próbáld ki az első mirrors edge-t... amúgy meg nem lenne túl izgi ha a sztori az lenne, hogy az első ember lever, majd onnantól kezdve bíróság és börtön szimulátor
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Avisto
2013.06.13. 15:07
Számomra a legzavaróbb az volt az első részben hogy valamit 10szer ugyanúgy megcsináltam (akár olyan egyszerű és elronthatatlan dolgot is mint simán leszaladni egy másfél méteres emelvényről), és örülhettem ha egyszer az történik amit szerettem volna. Az emelvényes példánál maradva 10ből 4-5ször megtartotta a karakter a sebességét, a többi esetben meg valamiért visszalassult. Normál módban ez nem olyan zavaró, de time trialban nagyon gáz. Az olyan abnormális trükkökről nem is beszélve amik a gyorsabb gyorsuláshoz kellettek.
Ettől függetlenül várom a folytatást, remélem rosszabb nem lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. magerg
2013.06.13. 15:24
@TheRealTsL:Próbáld csak ki és meglátod mennyi erő kell hozzá.
Próbálj csak kiütni egy manust bukósisakban.
Nem az a bajom, hogy bunyózik, hanem az ahogy. Valószerűbb szituban a csaj inkább térd/ágyékrúgással indítana. A játék lényege meg az lenne, hogy nem állsz le bunyózni 3-4 másodpercnél hosszabb ideig. Ha meg többen jönnek, elszaladsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nemlehet
2013.06.13. 17:27
Igen ezek a sisakok manapság is elég kemény dolgokat kibírnak (pl egy autó is áthajthat rajtuk és nem törnek el) hát még a jövőben. Mindegy remélem azért megmarad az első részből a menekülős érzés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. SonicTheHU...
2013.06.14. 09:29
Ezekről a fos sisakdizájnokról gyorsan le kéne szokni, a Remember Me-ben is nevetségesen néztek ki vele az őrök
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2013.06.14. 18:38
nemáááá' !
A bunyós részeket annyira utáltam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hunstree
2013.06.14. 23:31
Úgy látom legalább a zene marad olyan jó mint amilyen a régiben volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!