iPon Hírek

Akciós alkalmazásokkal várja a Samsung a Badásokat

Dátum | 2012. 04. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreai gyártó is követi a nagyobb alkalmazásboltok példáját, és folyamatos akciókkal próbálja népszerűsíteni a saját piacterét, ami elsősorban a Bada operációs rendszerrel felvértezett okostelefonok számára fontos, mivel a többi platformnak elsősorban a saját áruháza generálja a legnagyobb forgalmat.


Ennek fényében a Samsung is a saját fejlesztésű operációs rendszerét részesíti előnyben. Az ilyen okostelefonok tulajdonosai most több akciós programot is kaphatnak, ha ellátogatnak a Samsung Apps-ra. A promóció keretein belül olyan alkalmazások árait csökkentették, melyek kiemelt népszerűségnek örvendenek. A felhozatal rendkívül színesre sikeredett, a háziasszonyoktól kezdve az autósokon keresztül a művészlelkekig mindenki találhat magának valót.
 

A Samsung egy évvel a megnyitása után már csaknem tízezer alkalmazást kínál a felhasználóinak. Persze ebben megtalálható szinte minden platformra szabott alkalmazás, amin a vállalat jelen van, így elég vegyes az összkép. A mostani akciót még a hónap végéig élvezhetik az emberek, de a leértékelések sűrűségét tekintve április 30-át követően sem kell sokat várni újabb áresésekre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!