iPon Hírek

Akkumulátoros minihangfal, Bluetooth támogatással

Dátum | 2011. 11. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech egy érdekes kis kiegészítőt kínál a Bluetooth támogatással ellátott mobil eszközökhöz, ami nem más, mint egy vezeték nélküli hordozható hangszóró. A Mini Boombox névre keresztelt termék helytakarékos és sokoldalú: nem csak zenehallgatásra és kikapcsolódásra használhatjuk, hanem akár telefonos kihangosítóként is.


A Mini Boombox tökéletesen együttműködik a különböző okostelefonokkal és táblagépekkel, legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről, játékokról vagy akár telefonos kihangosítóként történő használatról. Az újdonság pici mérete ellenére meglepően jó hangzást kínál: a speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mélyhangokat és javítja az összhangzást. A telefonos kihangosító funkciót használhatjuk az irodánkban, autónkban vagy akár a kertünkben is, legyen szó normál telefonhívásról, vagy csoportos telefonbeszélgetésről, esetleg videó konferenciáról.


A 115,6 x 71,2 x 58 milliméteres mérettel és 229 grammos súllyal érkező újdonság beépített, USB-n keresztül tölthető akkumulátort tartalmaz, amely egyetlen töltéssel 10 órányi üzemidőt kínál a hordozható szett számára. A Mini Boombox A2DP támogatással érkezik, így használható minden olyan okostelefonnal és tábla PC-vel is, amelyek támogatják a vezeték nélküli Bluetooth audió profilt. A Mini Boombox még 3,5 milliméteres Jack audió bemenettel is rendelkezik, így ezen keresztül is csatlakoztathatunk rá készülékeket.


Telefonos kihangosítóként minden olyan mobillal és okostelefonnal használhatjuk a Mini Boombox-ot, amely rendelkezik HFP 1.5-ös támogatással (Hands-Free Profile). A Logitech újdonsága egy háttérvilágítással is ellátott, érintés érzékeny kezelőfelületet kínál, amivel egyszerűen elérjük a különböző funkciókat mind nappal, mind pedig éjszaka.


A Logitech Mini Boombox november végén jelenik meg az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 69,99 euró lesz. A termékre egy év garanciát vállal a gyártó. További információk itt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. _DiEGO_
2011.11.04. 16:21
végfelhasználói ára pedig 69,99€

Plusz nálunk még ami rájön... nagyon drágaság , akárcsak ára

229 grammos súllyal ... dübörög mi ? a mély-nyomó basszus hanyattvágja akkor

Olyan ~15e Ft magasságában még eltudnám képzelni... még ha Logitech is a gyártó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Smooth44 _DiEG...
2011.11.04. 19:54
A Monster iClarity HD már régóta kapható itthon. Nem néz ki ilyen jól, de hanyatt vág a hangja, pedig kisebb.

Imádom! Felraktuk egy fém polcra, amíg pakoltunk, szanaszét rázta az egészet. Hihetetlen hangerő, tisztán szól és fikarcnyit nem torzít.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!