iPon Hírek

Alan Wake 2: Várja az MS döntését

Dátum | 2010. 06. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már a játék megjelenése előtt is tudtuk, hogy a Remedy szívesen folytatná az Xbox 360-as pszichológiai thrillerét, de a Microsoft még nem bólintott rá a dologra. Oskari Hakkinen elmondása szerint a stúdió jelenleg várakozó állásban van.

Az MS szívesen látna még letölthető tartalmakat, annak ellenére, hogy az elején kettőben egyeztek meg (The Signal, The Writer). A Remedy csapata viszonylag kicsi, ha zöld utat kap egy folytatás, akkor valószínűtlen, hogy mellette tudnának még DLC-kkel is foglalkozni. "Még mindig a bevezető fázisában vagyunk az Alan Wake 1-nek, de a folytatás lehetősége már nagyon régóta benne volt a megállapodásban."

Hakkinen említette még, hogy jóval rövidebb idő alatt tudnák hozni a második részt. "A Max Payne 1 elkészítése szintén 5 évünkbe telt. A Max Payne 2 megvolt 18 hónap alatt. Hasonló hosszúságú ciklusidőkre lehet számítani az Alan Wake esetében is."

Úgy néz tehát ki, hogy a döntés a ti kezetekben van. Ha jól fogy az 560 MS pontra árazott 'The Writer', akkor talán lesz még DLC, ha nem, akkor mehet inkább a második rész. A 'The Signal' (ingyenes) július 27-én jön, míg 'The Writer' még nem kapott pontos megjelenési dátumot.

(Forrás: IGN / Eurogamer)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. doktorovic...
2010.06.24. 14:55
a poén az hogy erről a játékról már 2004-ben láttam videót....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. deaks
2010.06.24. 23:48
Én nem estem hanyatt a játéktól. Mint játék teljesen egysíkú és unalmas. Minden Episode-ban ugyanazt kell csinálni, minimális változatosság. Túl kötött történetszál. Egyetlen választási lehetőséged sincs. Talán inkább filmet kellett volna ebből csinálni.

S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. doktorovic...
2010.06.28. 11:26
ott a pont
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!