iPon Hírek

Alienware csúcsgép GeForce 9800 GX2-vel

Dátum | 2008. 03. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A tegnapi nap folyamán végre hivatalosan is útjára indult az Nvidia legújabb csúcskártyája, amely két darab G92-es GPU-val és 1 GB memóriával ellátva próbálja meghódítani a játékos vásárlókat. Az újdonság megjelenése után nem sokkal az Alienware is bejelentette legújabb konfigurációját, amelyet kifejezetten hardcore játékosoknak készített. A csúcsgép természetesen GeForce 9800 GX2-es videokártyával van ellátva, de a 4249 dolláros alapárért cserébe egyéb ínyencségeket is tartalmaz.


Az Alienware legújabb Area 51-es gépe Intel Core 2 Extreme QX9650-es processzorral rendelkezik, amely 3 GHz-es órajelen üzemel. A processzor egy NVIDIA 790i SLI lapkakészlettel felvértezett alaplapban foglal helyet, a rendszermemória szerepét 4 GB alacsony időzítéssel rendelkező  DDR3-1333 MHz-es Patriot EP+ memória tölti be, de ha megelégszünk 2 GB rammal is, akkor 400 dollárral csökkenthető a számla végösszege. A rendszer tápellátásáról egy 750W-os tápegység gondoskodik, és természetesen a már említett Nvidia GeForce 9800 GX2-es csúcskártyája is megtalálható benne. Az alapárban benne van még egy kétrétegű Lightscribe-os DVD-író és egy 250 GB-os merevlemez is.


A konfiguráció árában ugyan nincs benne a monitor ára, de egy Logitech Deluxe 250-es billentyűzetet és egy optikai egeret azért kapunk a gépezet mellé. Az alapárban benne van még egy Windows Vista Home Premium operációsrendszer is. Az eddig felsorolt alkatrészek és kiegészítők természetesen szabadon módosíthatóak, ám ekkor könnyedén elérheti a számla végösszege a 4249 dolláros alapár kétszeresét is.

A gyártó weboldala, ahol a konfiguráció szabadon módosítható: Alienware Area 51 GeForce 9800 GX2-vel 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.03.20. 18:47
Sokan már használtautót vesznek ennyi pénzből... Más kérdés, hogy ha nem ragaszkodik az ember az Alienware dizájnjához, akkor bizony olcsóbban is össze lehet hozni egy ilyen vagy hasonló kaliberű gépet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!