iPon Hírek

Állítható látószögű TFT LCD-k

Dátum | 2007. 10. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Sikeresen kifejlesztett a NEC LCD Technologies egy olyan új TFT LCD modult, ami az éppen kijelzett tartalomtól és a futtatott alkalmazástól függően teszi lehetővé a látószög átállítását szélesre, vagy épp szűkre.

Ezt az előrelépést a saját fejlesztésű értékintegrált TFT LCD (VIT) technológiájának köszönheti, valamint a háttérmegvilágító rendszer közelében, a polarizátoron elhelyezett új látószög-váltónak, amivel a háttérfény is szükség szerint állítható diffúz vagy egyenes üzemmódok között, ezzel is megkönnyítve a látószög-váltást.

Ez a fejlesztésük azért is bír nagy jelentőséggel, mert minden területen (pl. üzletekben, hotelekben, reptereken) egyre nagyobb az igény az LCD-t is magukban foglaló automata egységek iránt, mint amilyenek például az ATM-ek és jegykiadó gépek - és amelyekkel szemben igen magasak a személyes adatokra vonatkozó biztonsági elvárások. Ez tette szükségessé az olyan LCD-eszközök kifejlesztését, amelyek két különböző igényt is képesek kielégíteni: a személyes adatok biztonságos kezelését szűk látószöggel éppúgy, ahogy a nyilvános információk széles látószögű kihirdetését.

Így tehát az állítható (kettős célzatú) látószögű LCD-kből számos iparág profitálhat, alkalmazásuk köre pedig tovább bővülhet a jövőben. Az új LCD modult a Japánban jelenleg is zajló FPD International 2007 alkalmával mutatják majd be a Yokohama-i Pacifico-ban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.25. 09:26
Sikeresen kifejlesztett a NEC LCD Technologies egy olyan új TFT LCD modult, ami az éppen kijelzett tartalomtól és a futtatott alkalmazástól függően teszi lehetővé a látószög ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!