iPon Hírek

Amnesia: A Machine for Pigs narratíva

Dátum | 2012. 08. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az új Amnesia átvesz néhány elemet a fejlesztő, Dan Pinchbeck legutóbbi alkotásából, a Dear Estherből, de egyáltalán nem lesz ugyanolyan típusú. Valljuk meg a Dear Esther egészen egyedi élményt nyújtott, de nem nevezhető játéknak. Ezt persze nem mint kritikát közöljük, hanem mint tényt, mivel a program remek volt.


A Thechineseroom atmoszférikus kalandjának megvan a maga rajongói köre, de néhányan elégedetlenek voltak a pusztán felfedezésből álló tartalmával. A Machine for Pigs megfelel majd a klasszikus horror-sztori előírásainak. Fel fogják használni, amit eddig tanultak és tapasztaltak a történet csavarásának fondorlatairól viszont. A legjobb eszköz a feszültség növelésére az állandó utalások használata. Nem kell beavatkozni, hagyni kell, hogy a játékosok rakják össze a sztorit, valósággal megírják a történetet a nyomokból, amit hagynak nekik.

"Nagyjából nincs olyan egy horror játékban, amit ha megvalósítasz, az ijesztőbb mint amit a játékos gondol, hogy te tálalsz majd. Abban a pillanatban ahogy megmutatod, rengeteg erőt veszítesz el, amivel megijeszthetnéd őket."

Az Amnesia: A Machine for Pigs 2013-ban jelenik meg, a Frictional ijesztőre sikeredett 2010-es játékának folytatásaként és függetlenként jelenik majd meg. A Thechineseroom egyébként dolgozik egy másik játékon is, melynek címe Everyone's Gone to the Rapture. Ez a játék 1 órával a világ vége előtt játszódik majd és egy FPS nézetű, ám szintén nem harcolós játék lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mikej95
2012.08.14. 20:13
Alig várom. Csak az a baj, hogy az ilyeneket semmi kedve újrajátszani az embernek. Azt kéne orvosolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaximumGam...
2012.08.15. 00:10
mikej95 : Ott a sok készített story azokat viszont van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2012.08.15. 09:41
Már milyen készített sztorik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kray
2012.08.15. 11:37
Modok

Pl.: White Night

Sokaknak nagyon tetszett, nekem az alapjáték jobban átjött, de azért nem volt rossz

Amúgy én most akarok újrajátszani a Penumbrát Pedig egy félve toltam ki újra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!