iPon Hírek

AMOLED-es kagyló-telefon a Samsungtól

Dátum | 2008. 12. 18.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Legalábbis Koreában hamarosan elérhetővé teszi a Samsung az SCH-W690-es jelzésű kagyló-mobilját az egyik helyi szolgáltatón, az SK Telecom-on keresztül.


Mivel az AMOLED-technika a mobilok körében egyelőre még igen ritka, így az SCH-W690-es legfőbb ismertetőjelének is a 2,6 hüvelykes AMOLED kijelzőjét tekinthetjük, a maga 240 x 320-as felbontásával és 262K színével - ami a kis méret ellenére a hagyományos LCD-knél sokkalta jobb minőségű színkontrasztot és videólejátszást biztosít.


A kisebb, külső képernyő a maga 1,5 hüvelykes méretével "csak" egy "sima" OLED, 128x128-as felbontással és 65K színnel. Hálózati lehetőségek terén a W690 tudja használni a GSM-et és HSDPA-t, valamint GPS-lehetőséggel is rendelkezik, amit a szolgáltató is támogat.


Használható továbbá MP3-lejátszóként, rendelkezik egy két megapixeles kamerával (amivel természetesen lehet fotózni és videózni is), valamint Bluetooth-al. "Hazájában" fekete és fehér színekben kapható - egyelőre azonban nem lehet még tudni sem azt, hogy mennyiért, sem pedig azt, hogy másutt mikor és miként lesz elérhető.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2008.12.18. 14:52
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.12.19. 13:15
Én értem, nem sok értelme lenne ugyanis. Mit látsz abból, hogy ráphotoshoppolnak egy képet vagy akár lefényképezik? A fényképezőgép és a monitorod áldásos hatásának köszönhetően abszolút nem úgy nézne ki mint élőben, ezt látnod kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!