iPon Hírek

AMVA panellel ellátott monitort dob piacra a BenQ

Dátum | 2014. 07. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A BenQ rövidesen lerántja a leplet egy üzleti környezetbe szánt monitorról, amely ezúttal AMVA+ panelre alapoz. A BL2700HT modell villódzás-mentes háttérvilágítással és alacsony kékfény kibocsátási móddal gondoskodik a felhasználó szemeinek védelméről, illetve arról, hogy hosszabb munka alkalmával se legyen megterhelő a monitort nézni.
A 27 hüvelykes képátlójú LCD kijelző 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szögekkel rendelkezik, natív felbontása pedig Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel. Az új monitor 3000:1 tipikus kontrasztarány mellett üzemel, a szürkéből szürkébe történő "színátmenet elvégzésére" pedig mindössze 4 ezredmásodpercre van szüksége – tulajdonképpen ennyi a panel GTG válaszideje. A panel egyébként 8-bites lesz. A 300 cd/m2-es fényerősség mellett üzemelő, fehér LED-es háttérvilágítást alkalmazó monitor vékony kávával érkezik, állványa pedig kellő testreszabhatóságot biztosít majd. Utóbbinak köszönhetően a kijelző nem csak dönthető és elforgatható lesz, hanem még magasságát is állíthatjuk majd, sőt, a jelek szerint pivot/portré mód is rendelkezésre áll, azaz a kijelző 90 fokkal elforgatható lesz.
A videó bemenetek között egy DVI, egy HDMI és egy D-Sub port sorakozik, de ezeken kívül 3,5 milliméteres jack audió fejhallgató kimenet és 3,5 milliméteres jack audió vonalbemenet is lesz a terméken. A sort két darab 1 wattos hangszóró zárja, amelyek sztereó hangzást biztosítanak. Az új monitor rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerül majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Bzsolt
2014.07.23. 12:55
Már kapható:
Az ipon-on a kép a HM széles keretes hozzá. a HS jelöli a vékonyított keretet.

http://ipon.hu/webshop/product/benq_gw2760hs/456484


Egyépként a 4ms-el is vigyázni kell, a leírásában 13ms van, és gyorsítással 4ms, ahol viszon olyan túllövése van, hogy vissza kell venni. kb 7-8ms amin jól özemel. 2 hete vettünk ilyen, csak azért írom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kekegsm Bzsol...
2014.07.28. 19:31
te egy totál más monitorról beszélsz, azt tudod, ugye?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!