iPon Hírek

Anansi: a Razer MMORPG-klaviatúrája

Dátum | 2010. 10. 27.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Kifejezetten online RPG-khez tervezett billentyűzettel jelentkezett a Razer, nagyban megkönnyítve az ilyen játékok kezelését az összetett billentyűkombinációk egy-egy külön billentyűbe való összevonása révén.


Erre a célra elhelyeztek a szóköz alatt szám szerint 7 db billentyűt, melyekbe pl. a Ctrl, az Alt és a Shift különböző kombinációit vonhatjuk össze, és 5 db makró gombot (amit ők gaming key-nek hívnak) a billentyűzet bal oldalán, valamint a klaviatúra teljes billentyűállományának nem kevesebb, mint 100 eleme is külön-külön programozható.

Legfeljebb 20 billentyűkonfigurációt állíthatunk össze és tárolhatunk el, melyek között egyetlen gombnyomással válthatunk bármikor. Mindemellett szorítottak rajta helyet még multimédia-vezérlő billentyűknek is, valamint a háttérvilágítás színe is tetszés szerint állítható a 16 milliós palettán.


Az Anansik kiszállítását a tervek szerint decemberben kezdik meg, az érdeklődők 100$-os árra készülhetnek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. iteq47
2010.10.28. 11:16
hm. az a 16milliós háttér világítás egész jól hangzik. bár kétlem hogy kellene mmozáshoz ha olyan ratyi vagy h nézned kell a billt, az már régen rossz de nyilván nem csak játékra használja az ember és ha nem vakon írsz, még jól is jöhet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!