iPon Hírek

Androidos netbookokkal készül az MSI

Dátum | 2009. 04. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Láthatólag egyre gyorsuló ütemben hódítja meg a netbookokat is a Google nyílt operációs rendszere, az Android; a kínai Gazdasági Napi Hírek jelentése szerint ugyanis az idei Computex alkalmával az MSI is be fog mutatni egy, az említett rendszerrel felvértezett gépet.


A bemutató célja pedig természetesen az, hogy minél több PC-forgalmazónak kelthessék fel az érdeklődését az Android Wind referenciaterv iránt, és minél többjüknek el is adhassák azt. Ez a megoldás ugyanis már az eredeti MSI Wind-nél is remekül bevált, amit számos más cég is nagy sikerrel adott el a saját neve alatt.

Azt azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy ez a gép pontosan milyen is lesz - netán egyszerűen csak a klasszikus Wind Androidos testvére, vagy abban egyéb tekintetben is különbözni fog...? Hacsak addig újabb részletek nem bukkannak fel, úgy erről legkorábban egy kicsivel több, mint egy hónap múlva értesülhetünk, mivel a Computex 2009 június 2-án veszi kezdetét.

Maga az MSI természetesen nem kommentálta a híreket; a jelentés megemlítette róluk ugyan még azt is, hogy az új netbookot a tajvani illetőségű Információipari Intézettel együtt fejlesztették, de azt már nem tudtak kideríteni, hogy ennek a ténynek pontosan mi is a jelentősége. A további részletekre tehát láthatólag még várni kell egy kicsit.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!