iPon Hírek

Androidos táblával készül a T-Mobile

Dátum | 2009. 04. 06.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Láthatólag a T-Mobile is igyekszik minél közelebb hozni egymáshoz a táblák és az okostelefonok világát; ezt jól mutatja legújabb tervük is, miszerint 2010-re kiadnának egy táblát és egy otthoni telefont is - és mindkettőn a Google nyílt oprendszere, az Android futna.

Mint kiderült, az otthoni, egyelőre még meg nem nevezett telefon egy dokkolóállomáshoz csatlakozna; adatszinkronizálás és töltés természetesen egyértelmű. Várhatóan ez érkezne majd meg elsőként a kettő közül, a tábla pedig majd csak valamikor az év egy későbbi szakaszában követné.

A tábláról egyelőre túl sokat még nem lehet tudni, de a dolgok jelen állása szerint úgy tűnik, hogy egy 7 hüvelykes, fizikai billentyűzettől mentes, érintős darab lesz, amely a róla kikerült jelentés szerint "egyszerűbb feladatokat látna el", így például "vezényelné az adatáramlást egy sor otthoni készülék között". Ez utóbbi feltehetően arra utal, hogy a cég más hasonló készülékeivel, így például a Cameo-val is együttműködni (ami egy közönséges digitális képkeret, csak épp mobilhálózati kapcsolattal, így a frissen lőtt képeket nyomban továbbíthatja rá az ember).

Úgy tűnik, innen már valóban csak idő kérdése a mobilok és táblák/minilaptopok végleges összeolvadása.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.04.06. 13:32
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Misel
2009.04.06. 16:18
Örülünk, de miért csak 2010re?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!