iPon Hírek

Androidra is elkészült a Microsoft OneNote

Dátum | 2012. 02. 12.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Microsoft jegyzetelős alkalmazása már csak a Google platformjáról hiányzott, miután az Apple iOS-ére már egy évvel korábban elkészült a szoftver.


A redmondiaktól picit szokatlan lépés, hogy egy komoly ütőkártyáját a Windows Phone platformnak kijátsszák ily módon, hiszen a OneNote megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, és ez nem is véletlen, hiszen ezúttal tényleg eltalálták a felhasználók igényét. Azoknak akik nem ismernék, a OneNote egy jegyzeteket összesítő program, amivel szinte bármilyen szösszenetet elkészíthetünk, és ezt utána feltöltve a SkyDrive-ra bárhol elérhetjük, és szerkeszthetjük. Így például a családtagok között egyszerűen megoszthatjuk a bevásárlólistát, vagy az órai jegyzeteket tehetjük elérhetővé a megadott csoport számára, de mivel multimédiás tartalmak kezelésére is alkalmas így a lehetőségek tárháza szinte korlátlan, még akár térképeket is megoszhatunk, ha a helyzet úgy kívánja.
 


Az Android Marketből elérhető OneNote Mobile alkalmazás ingyenesen tölthető le, és egészen 500 jegyzetig nem kell érte fizetnünk, de ha kifutunk ebből a keretből, akkor már 4,99 dollárt kell kiadnunk, ami persze még mindig nem egy nagy összeg. Egyelőre az Android 2.3 vagy újabb rendszert használó készülékekre érhető el a OneNote.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!