iPon Hírek

Angliában is elindult a kalózpárt

Dátum | 2009. 08. 12.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

A svéd kalózpártról már számtalanszor megemlékeztünk, legutóbb akkor, amikor az ottani Európai Parlamenti választásokban sikerült egy mandátumot szereznie. Most ugyanez a szervezet az Egyesült Királyságban is megvetette magát.

A párt jelenleg hivatalos bejegyzésre került az angoloknál, és rögtön tagok toborzásába kezdett. A pártvezér, a 40 éves grafikus dizájner és hobbi zenész Andrew Peter Robinson a következőt nyilatkozta a TG Daily-nek: "Kicsit későn jöttem a párthoz, azok között, akiket lenyűgözött a svéd választás eredménye. Az ottani siker megadta a brit szervezetnek a szükséges lökést, ami a webes fórumból egy teljes értékű párttá való változáshoz kell, és az ebben a folyamatban való részvételem miatt választottak meg a párt vezetőjévé."

Az EP-választásokkal ellentétben a brit parlamentbe való bekerüléshez nagyobb eredményt kell elérni a két rendszer különbözősége miatt. "Csoda kellene, hogy nyerjünk akár egy helyet is a következő általános választásokon, különösképpen, ha az kevesebb mint 12 hónappal a párt megalapítása után fog megtörténni, így ezt a lehetőséget egy gyakorlásnak, hírnevünk öregbítésének, valamint az általunk hangoztatott témák elterjesztésének szánjuk." - közölte Robinson. Hozzátette, hogyha olyan mértékű növekedést fognak tapasztalni, mint a svéd párt, akkor várható lesz több képviselő bejuttatása is a következő EP-választásokon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Vardar
2009.08.12. 22:37
VISSZA A HIRHEZ

Ilyen kellene itthon is. Vérfürdő az ASVA-nál, az Artisjusnál, a Mahasznál stb. Milyen szép is lenne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Azrael
2009.08.13. 21:23
A BSA, ProArt bandát kifelejtetted
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Riddick77
2009.08.14. 11:13
Jó ötlet,kell ilyen itthon is! Én tuti rájuk szavaznék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!