iPon Hírek

Angry Birds Star Wars

Dátum | 2012. 10. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

November 8-án jelenik meg iOS-re, Androidra és PC-re az Angry Birds Star Wars, jelentette be a Rovio Entertainment, és közzétett egy rövid, de annál szórakoztatóbb előzetest.


A játékban az Angry Birds madarai és malacai híres Star Wars karakterekké válnak. A Lucasfilm licenceléssel foglalkozó főnöke, Paul Southern elmondta, hogy nem egyszerűen arról van szó, hogy a szereplők Star Wars jelmezekbe öltöznek, hanem saját személyiségük van. Red Bird lesz Luke Skywalker, ahogyan a Star Wars: Episode 4-ben, azaz a Csillagok Háborújában láthattuk X-szárnyú pilótaként. A többi madarat Csubakka, Leia hercegnő, Han Solo és Obi-Wan szerepében láthatjuk, a malacok pedig Darth Vader és a rohamosztagosok bőrébe bújnak.

"Szeretnénk, ha ez lenne az év egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb szórakoztatóipari indulása" – nyilatkozta a Rovio stratégiai kapcsolatokért felelős főnöke, Andrew Stalbow. Az Angry Birds franchise történetében nem először fordul elő más nagy címekkel való társulás, a cég a Twentieth Century Fox kiadóval már korábban részt vett hasonló kezdeményezésben az Angry Birds Rio kapcsán, amely az animációs filmhez kapcsolható. A Star Warsos játék az Angry Birds Space fizikáját fogja használni és olyan helyszínek is fognak benne szerepelni, mint a Tatooine vagy a Hoth, és természetesen a zenei téma is a nagy klasszikushoz lesz köthető.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. tibaimp
2012.10.08. 19:52
Lukácsék valamit jól csinálnak. Elmondok, pontosabban leírok egy érdekes dolgot (ezt egy Cinema által 1997-ben kiadott újság könyvmellékletéből szedtem, tehát nem teljesen a levegőből).
Lukács annó pénz hiányban szenvedett a New Hope elkészítésekor, hiányzott kb. 20 millió dolcsi a befejezéshez. Erre a Fox-nak felajánlotta a Merchandise részét a SW-nak (Merchandise: mindenféle "dologi" jog, bárminemű felhasználáshoz), de azok kiröhögték, persze, hol érne az 20 millát, így keresett egy executiv producert, aki talán Rick McCallum lett ha jól tudom, és így saját illetve ennek az emberkének a pénzén befejezték a filmet. Nagy siker, minden, jó sok bevétel, megcsinálta a 5,6 részt is.
A filmekből azóta (csak a régi 3 rész) kb. 2,5 milliárd bevételt csináltak, a Merchandise-ból meg kb. 4-5 milliárdot azóta, ilyenekkel mint a Lego, Hasbro kötöttek szerződéseket, létrehozta a Lucasbooks-ot, a Lucasfilm-et, a Skywalkersound-ot stb. csakhogy egy párat említsek.
A cucc egy aranybánya, és most egy újabb húzás.
Ennyit akartam csak, kösz, hogy elolvastad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hatszog71
2012.10.08. 20:31
mit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shaddam
2012.10.08. 21:30
Az amazing alex meg a disznó főszereplős spinoff ennyire befuccsolt hogy visszatérnek az aranytojásos madarakhoz? Olyan a rovio mint notch. Egyszer bejött nekik valami, de más ha megszakadnak se fog sikerülni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror
2012.10.08. 21:43
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.10.09. 08:00
shaddam

Ha még mindig kell a népnek, akkor miért ne csinálják? Ha lehúzhatják a bőrt, mert hagyják, akkor használják ki. Nem megy ez máshogy itthon sem. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!