iPon Hírek

Animációs filmet csinálnak a Dante's Infernoból

Dátum | 2009. 03. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megihlette a Dead Space: Dawnfall-t is alkotó Film Roman-t az Electronic Arts hamarosan megjelenő új játéka. A God of War sítlusú Dante's Inferno mint tudjuk, az Isteni színjátékból merít, a készülő animációs film pedig belőle. Ebben az átiratban Dante egy kigyúrt zúzógép, aki átverekszi magát a pokol 9 bugyrán, hogy utána keblére ölelhesse az ő drága kedvesét, Beatricet...


A Film Roman, annak érdekében, hogy a pokol minden szintje különböző és egyedi legyen, több stúdiót is megbízott. Így például Joe Goyette-et (Dead Space: Downfall csapat) kérte fel producernek, Victor Cookot rendezőnek (The Spectacular Spider-Man, Hellboy Animated: Blood & Iron) és Brandon Aumant (Iron Man: Armored Adventures) írónak.

"Az animációs megvalósítás kiváló társa lesz a játéknak." - nyilatkozta Jonathan Knight, a Dante's Inferno kreatív direktora. "A film feldolgoz majd olyan részleteket is a költeményből, amit a játék nem, így jobb rálátásunk lesz majd a karakterekre és erre az új, egészen egyedi történet feldolgozásra, amit a játék megalapozott."

Amilyen szkeptikusan álltunk eddig az EA új próbálkozásához, olyan izgalommal töltött minket el ez az animációs film, aminek hatására most már a játékot is jobban várjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. StevyXIX
2009.03.30. 22:45
Hát DMC se lett rossz mondjuk, persze jónak se mondanám, majd kiderül ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!