iPon Hírek

Ann Nicole Smith-szel drogtúladagolás végzett

Dátum | 2007. 03. 27.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Hetekig keringtek a pletykák gyilkosságról, öngyilkosságról. A hétfői bejelentés azonban, miszerint az egykori Playboy Playmate drogbalesetben halt meg, a hathetes nyomozási szakasz lezárultával látott napvilágot, és véget vetett az addigi híreszteléseknek, amelyek alapján a nőt megölték, vagy pedig az öt hónappal ezelőtt elhunyt fiát, Danielt akarta követni a halálba.

Az az elmélet, amely szerint kapcsolat van a fiú és édesanyja halála között, még sokáig nem fog elcsitulni, különösen amiatt, hogy kedden a Bahamákon újabb nyomozás kezdődött Daniel halála kapcsán. Egy tucat tanút hallgattak ki, hogy megállapítsák, valóban baleset okozta-e Daniel halálát, vagy netán gyilkosságról van-e szó.


Hétfőn Floridában azonban már egyértelmű üzenet született: Nicole azért halt meg, mert halálos kombinációban fogyasztott különféle drogokat. ”Nem találtunk semmi gyanúra okot adó körülményt" - mondta a Seminole-bevli rendőrség főtörzse, Charlie Tiger.

A Broward megyei orvosi szakértő, Dr. Joshua Perper elmondta, hogy az igen erős altató és legalább nyolc más, receptre felírható gyógyszer halálos kombinációt alkotott, aminek végzetességéhez hozzájárult a hölgy influenzája és bakteriális fertőzése is, amely utóbbit a fenekébe injekciózott gyógyszerektől kapott el.

Az orvos elmondta, hogy Smith-nek nagyon sokféle gyógyszert kellett szednie, többek között metadont és váliumot is, illetve antidepresszánst és más szereket is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.27. 16:53
Hetekig keringtek a pletykák gyilkosságról, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!