iPon Hírek

Antec KÜHLER Flow: új, univerzális CPU hűtő

Dátum | 2010. 07. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Antec minden különösebb hírverés nélkül, csendben indította útjára legújabb processzorhűtőjét, amely a KÜHLER Flow nevet kapta. A felsőkategóriás processzorhűtők piacára szánt megoldás a korábban bemutatott KÜHLER Shelf modellhez hasonlóan univerzális terméknek minősül, mivel nem csak az Intel LGA-775/1156/1366-os, hanem az AMD Socket-AM2/AM2+/AM3-as processzoraihoz is zökkenőmentesen alkalmazható.


A friss megoldás 122 x 157 x 108 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig nem kevesebb, mint 700 gramm. Az egység talpazatától összesen hét darab, rézből készült hőcső juttatja el az adott processzor által termelt hőt az alumínium hűtőbordákból álló lamella tömbhöz. A KÜHLER Flow modellen egy 120 mm-es átmérőjű, PWM támogatással is ellátott ventilátor teljesít szolgálatot, amelynél gumi rögzítőket alkalmaztak annak érdekében, hogy a motor által keltett rezgések ne jussanak át a hűtő egyéb alkatrészeire és így a rendszerre sem.


Az új processzorhűtő hamarosan világszerte megjelenik kereskedelmi forgalomban. A termék Ausztráliában már kapható, ott 66 dollárnak megfelelő összeget kérnek el érte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. prohlep
2010.07.22. 18:31
Lakas futo keszuleket skandinav orszagbol, jegszekrenyt mediterran orszagbol es proci hutot sivatagi orszagbol vasaroljunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!