iPon Hírek

Antec Mini Skeleteon 90: újabb csontváz-ház

Dátum | 2009. 05. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Antec minőségi számítógépházairól, hűtőmegoldásairól és tápegységeiről vált ismertté és elismertté is a felhasználók között az elmúlt évek során. A gyártó néhány hónapja egy különleges, csontváz-szerű házat mutatott be, amellyel a fanatikus tuning mestereket és azokat a felhasználókat célozták meg, akik szeretnének valami különleges megoldást alkalmazni konfigurációjuk alkatrészeinek beépítéséhez. Az extravagáns ház nagy visszhangot váltott ki, így a gyártó ezen felbuzdulva most elérhetővé tette a Skeleton miniatürizált változatát, a Mini Skeleton 90-et.


A termék dizájnját tekintve gyakorlatilag az eredeti Skeleton ház kicsinyített másának tekinthető. A pici csontváz-ház 210 x 230 x 190 mm-es méretekkel bír, súlya pedig nagyjából 2,5 Kg. A kétszintes felépítéssel bíró megoldás felső szintjén egy Mini-ITX formátumú alaplapot helyezhetünk el, amelynek alkatrészeit a ház tetején elhelyezkedő 150 mm-es átmérőjű ledes ventilátor próbálja hatékonyan hűteni. Az alsó szinten a különböző kiegészítők foglalnak helyet, úgy mint a tápegység és a meghajtók.A ház egyetlen 5,25 hüvelykes meghajtó számára nyújt helyet, amely könnyedén és gyorsan kivehető az ún. „quick release” rögzítési módnak köszönhetően. A merevlemezek vagy SSD meghajtók számára összesen 3 bővítőhely van jelen a terméken, ebből kettő fix rögzítéssel, egy pedig „quick release”, azaz gyors eltávolíthatóságot biztosító rögzítéssel rendelkezik. A felső, 150 mm-es ventilátor mellett egy 70 mm-es ventilátor is jelen van a házban, amely az alsó szinten elhelyezkedő alkatrészeket látja el friss levegővel.


A Mini Skeleton 90 előlapi paneljén a szokásos csatlakozókat találjuk, azaz USB- és audió portokat (2 db USB 2.0-s, 2 db audio jack). Az Antec a különleges Mini-ITX kompatibilis házikóra 3 év garanciát vállal. A termék várható megjelenéséről és ajánlott végfelhasználói áráról egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Caster
2009.05.23. 18:41
VISSZA A HIRHEZ

hát ez baromság semmitől nem védi a dolgokat

kinek kell ilyen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. yoman3d
2009.05.23. 19:54
nekem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hpeter105
2009.05.23. 21:31
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. d311c
2009.05.25. 13:23
MiniITX tuning? Ellentmondó szavak...

Nagy visszhang volt, vagy nagy eladás? Nem mindegy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!