iPon Hírek

Antec Nine Hundred Two: új, minőségi ház

Dátum | 2009. 01. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Antec házai sokak számára ismertek: a vállalat minőségi, rendkívül jól megtervezett termékekkel képviselteti magát a számítógépházak piacán. A gyártó legfrissebb megoldása Nine Hundred Two névre hallgat, a termék számos fejlesztést tartalmaz, amelyek a hardcore játékosok igényeinek próbálnak megfelelni. A gamer konfigurációk esetében az egyik legfontosabb dolog a rendkívüli mértékben melegedő alkatrészek hűtése, az Antec háza pont ennek a követelménynek próbál eleget tenni, ugyanis a tervezők munkájának köszönhetően a ház a lehető legjobb szellőzést biztosítja.


A Nine Hundred Two elején két darab 120 mm-es ventilátor foglal helyet a perforált takarólemezek mögött, ezek az egységek friss levegővel látják el a rendszert. A ház tetején egy 200 mm-es ventilátor található, amely kék ledes megvilágítást kapott, és amely a meleg levegő kifújásáért felelős. A ház hátulján egy 120 mm-es légkeverő távolítja el a rendszer által termelt meleg levegőt. Opcionálisan a ház oldalára és közepére is helyezhetünk 120 mm-es ventilátorokat, egészen pontosan 1-1- darabot. A gyártó mosható légszűrőket is elhelyezett a termékben, így a házba bekerülő por mennyiségét jelentősen vissza lehet szorítani. A Nine Hundred Two 3 darab külső, 5,25 hüvelykes és 6 darab belső 3,5 hüvelykes, vagy 6 darab külső 5,25 hüvelykes és 3 darab belső 3,5 hüvelykes bővítőhellyel rendelkezhet, de akár 9 darab 5,25 hüvelykes külső bővítőhely is kialakítható igénytől függően.


Az Antec új modellje 8 darab kártyahelyet kínál a felhasználók számára, így akár háromutas SLI rendszert is elhelyezhetünk a házban. Az újdonság előlapján fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet, valamint két darab USB 2.0-s és egy eSata port lapul. A Nine Hundred Two nem tartalmaz tápegységet, a ház 49.3cm (Ma) x 21.8cm (Szé) x 47.2cm (Mé) méretekkel és 11,5 Kg-os súllyal bír. A termék hagyományos ATX, microATX és miniITX alaplapok fogadására van felkészítve.


Az újdonságra az Antec három év garanciát vállal, a ház ajánlott végfelhasználói ára 164 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.20. 20:16
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. raiden
2009.01.21. 12:02
40k-ért lehet már kapni vízhűtést is nem? nem sokkal többért akár minden alkatrész beköthető a rendszere gondolom... szóval a víz nem kerül annyival többe mint amennyivel jobb. Ha vkinek van 40k-ja házra akkor nehogy már ne legyen pénze egy fapados házra+vízre... Halkabb, jobb a teljesítmény. Nem tudom vízhűtés szokott-e meghibásodni, és ezáltal kárt okozni az alkatrészekben de nem hiszem, míg a ventilátor valljuk be elkopik, hangosabb lesz etc...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Karsten
2009.01.22. 19:45
Nekem nagyon bejön a ház.Mondjuk én még a régebbi verziós is bejön,de ez sokkal jobb! Úgy terveztem el úgy kb. 2-3 hónapja, hogy az új gépemet majd ilyen házba építem be.De sajna nem lehet kapni IPON-on...pedig jó lenne,ha lehetne rendelni...mert az új gépalkatrészeimet is innen szeretném megrendelni a házzal együtt és akkor nem kellene 2 helyről rendelnem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!