iPon Hírek

AoC előfizetés = biztos hely a SW bétára

Dátum | 2009. 11. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Funcom szinte kimeríthetetlen ötlettárral rendelkezik arra, hogy hogyan csábítsa vissza előfizetőit az Age of Conanbe (legnagyobb sajnálatukra viszont eddig még egyikkel sem értek el jelentős sikereket). Ezúttal is több mindent csomagoltak a legújabb ajánlatukba. Lássuk!

A mostantól visszatérő játékosok két ingyenes hetet kapnak, valamint az elkövetkezendő két hétben dupla xp is üti a markukat, de ezt már nem csak ők, hanem mindenki más is megkapja. Akik pedig úgy döntenek, hogy elő is fizetnek, még több ajándékot kapnak. Három hónapért fix helyet a The Secret World bétára, hat hónapért már jár mellé egy in-game sisak, mely 10% megnöveli a kapott xp-t, míg tizenkét hónap esetén egy teljesen ingyenes példányt kapnak az MMORPG első kiegészítőjéből, a Rise of the Godslayerből. Az extrák természetesen visszamenőleg nem érvényesek, így aki szeptemberben fizette elő a következő évi apanázst, az sajnos már lemaradt (októbertől veszik figyelembe).

Az árcsökkentés és a veterán pontok bevezetése után tehát még mindig nem merült ki az ötlettár, a meglévő előfizetők érdekében reméljük, hogy ezzel, és az új kiegészítővel talán már elérik a céljukat és biztosítanak egy stabil előfizetői bázist a játéknak. A Rise of the Godslayer 2010 első felére várható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!