iPon Hírek

AOC három-az-egyben LCD-monitor

Dátum | 2008. 07. 11.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

Az AOC legújabb kijelzője képes digitális fotókeretként vagy multimédiás lejátszóként is működni, anélkül hogy számítógépet csatlakoztatnánk mellé.

A 2230Fh névre keresztelt 22-hüvelyk méretű LCD-kijelző maximálisan 1680x1050 pixeles felbontás megjelenítésére képes. 20000:1 dinamikus kontrasztarányával, USB 2.0-portjával, DVI/HDMI-bemenetével, integrált hangszóróival és 2 ms-os időzítésével az AOC zongorafekete kivitelezésű terméke előkelő helyet vívhat ki a multifunkciós monitorok között.


A vállalat állítása szerint ez az első olyan termék, ami HD3-technológiával rendelkezik, azaz többfunkciós működésre képes, mint egy HDTV. A négy-az-egyben kártyaolvasóba behelyezett memóriakártyán lévő fotókat és mozgóképeket egy integrált menüvel lehet elérni, valamint lehet televízióként és monitorként is használni.

Az új kijelzőt a TPV műhelyeiben készítik, ahonnan a világ televízióinak egynegyede kerül ki. A 399,99 dolláros ajánlott végfelhasználói árcédulával rendelkező AOC 2230Fh rövid időn belül elérhető lesz a boltokban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások