iPon Hírek

AOpen miniPC Duo MP965-DR

Dátum | 2007. 08. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Az AOpen harmadik generációs miniPC Duo MP965-DR-je a legújabb Intel GM965+ICH8M chipsetet alkalmazza. A teljes egészében 64 bit-alapú, Intel Core 2 Duo (Merom) 64 bites CPU-val és 64 bites Microsoft Windows Vista operációs rendszerrel ellátott konfiguráció a maga teljes dicsőségében szemlélteti egy igazi 64 bites rendszer képességeit - és teszi mindezt egy olyan igazán kompakt és kényelmes csomagolásban, ami egyáltalán nem megy sem a hűtés, sem pedig a teljesítmény rovására. Sőt, támogatja az Intel Turbo Memory technológiát is, ami a Microsoft Windows Vista ReadyBoost képességével karöltve szintén jelentős teljesítménynövekedést eredményez. Rendelkezik ezen felül két vadonatúj, kibővített interfészes miniCard szerkezettel is, ami lehetővé teszi a hagyományos TV tunerek, a digitális TV, a Bluetooth modulok és a vezeték nélküli hálózati modulok használatát is.

Az elülső és hátulsó paneleken elhelyezett négy USB 2.0 aljzat természetszerűleg lehetővé teszi különböző perifériás eszközök csatlakoztatását a billentyűzetektől kezdve az egereken és MP3-lejátszókon át a nyomtatókig. Rendelkezik ezen kívül TV-jel- és 5.1 csatornás audio output-képességgel is, ami a 64 bites csúcsteljesítménnyel karöltve ideális jelöltté teszi bármely háztartás multimédia-gócpontjának a szerepére.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.08.15. 09:39
Az AOpen harmadik generációs miniPC Duo MP965-DR-je a legújabb Intel GM965+ICH8M chipsetet alkalmazza. A teljes egészében 64 bit-alapú, Intel Core 2 Duo (Merom) 64 bites CPU-val és 64 bites ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!