iPon Hírek

APB: A három éves terv

Dátum | 2010. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A David Jones a Realtime Worlds-től egy GDC-n adott interjú során elárult néhány részletet az All Points Bulletinről. "Már van egy három éves tervünk hozzá." A játék folyamatosan változni fog ez alatt az idő alatt: "Számomra olyan lesz, mint a GTA a GTA III-hoz képest. Nem csinálhatsz meg mindent egy nap alatt."

A gameplayen alkalmazott folyamatos változtatásokat majd szépen beépítik sztoriba. Tisztában vannak vele, hogy egy egész apró módosítás a szabályokon milyen gyökeresen megváltoztathatja a játékélményt egy ilyen jellegű MMO-ban és ezt ki is akarják használni. Persze mindez nagyban függ a játékosközösségtől. "Egy hónap alatt rengeteget változhat minden, ha kipróbálunk egy szabályrendszert egy kerületben, az emberek teljesen oda tudnak lenni érte - tudod egy apró tweak mennyit számít -, ez az ami vonzza őket. Ha pedig ez a népszerű, akkor majd igyekszünk egyre több ilyet kitalálni és fellőni a szerverekre." - magyarázta.

                        


"Folyamatosan hozunk majd ki patcheket, új tartalmakat, fegyvereket, járműveket... Ez minden amit mondhatok, a legfontosabb viszont ez: új város, új szabályokkal."

Természetesen lesznek nagy kiegészítők is, nemcsak ilyen kisebb dolgok, új karakterek és történetek. Jones ezen kívül kitért még a GTA-s pletykákra, amik szerint az APB-t átpasszolják az Rockstarnak és GTA Online-t csinálnak belőle. "Elképzelni sem tudom, hogy ez honnan jött. Valaki gondolt egyet és azt mondta, 'hé, ez olyan mint a GTA', de valójában ez nem igaz. Amíg ki nem próbálod a játékot, addig nehéz elképzelni, hogy igazából milyen."

GDC-s David Jones interjú:
                       
Tartott egy "rövid" bemutató a testreszabhatóságról is, megtekintéséhez katt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. kihaennem
2010.03.14. 21:31
nagyon nagy game lesz!!
+1 hogy lesz benne 1db magyar ingame muzsika is!!!
hotelsinus tól., StreetLegal Redline és hasonlók

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!