iPon Hírek

APB: Reloaded bétateszt

Dátum | 2011. 01. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A hírhedté vált All Points Bulletin mely sikeresen tönkretette eredeti készítőit, most újraindul APB: Reloaded néven a Gamersfirst gondozásában. A készítők minimálisan továbbfejlesztett, és ami a legfontosabb ingyenes játékot ígérnek. A játék blogján bejelentették, hogy a zártkörű bétatesztre keresik a játékosokat. A jelentkezés menete során elkérik az email címet és Gamerfirst accountot kell létrehozni, majd két héttel a zárt béta indulása előtt levelet küldenek, ahol további adatokat fognak kérni beleértve egy DxDiag file-t is. Akik sikeresen kiválasztásra kerülnek, ezek után fogják megkapni a bétakulcsot emailben. Ha valaki nem akarja megadni a rendszeréről az adatokat, azzal sincs semmi probléma, de az csak a nyílt bétára kerülhet be leghamarabb. Eddig jelenleg 20.000 email-t kaptak és úgy gondolják a jelentkezők 20%-a fog megfelelni a zárt béta követelményeinek, terveik szerint körülbelül 6-8.000 bétakulcsot küldenek ki, és 800 játékost szeretnének online látni egyszerre a teszt szerveren csúcsidőben. Azok a játékosok akik APB előfizetők voltak a zárt bétán nem használhatják eredeti karaktereiket, de a GamerFirst dolgozik azon, hogy a nyílt béta idejére ez a probléma megoldódjon, és ezek az avatarok újra elérhetővé váljanak.

A bétatesztre itt lehet jelentkezni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. csigabigaf
2011.01.12. 18:59
Logkis, az első rész abszolút bukás volt, csináljunk mégegyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Merwenus
2011.01.12. 20:43
Logikus, aki hülye inkább hallgasson, vagy legalább olvassa el a cikket. Ez nem 2. rész, egyszerűen az első rész picit turbózva/tovább fejlesztve, és nem mellesleg ingyenes, aminek már alapból lennie kellett volna. Qrwa jó játék volt, csak voltak benne apróbb hibák, ami miatt élvezhetetlen volt néha, pl hogy simán összetett egyedül 2 ember ellen, vagy ha offline lett 4 emberből 3, akkor továbbfolytatódott a 4vs1 harc stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csigabigaf
2011.01.17. 00:30
Megengedem hogy válaszolj saját magadnak:

"Ez nem 2. rész, egyszerűen az első rész, élvezhetetlen volt, ingyenes."

Nem egészen ide tartozik, de van egy friss vödör szarom, megpróbáltam eladni 5 ezer forintért de nem nagyon vitték, kell neked ingyen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tanis
2011.01.20. 11:56
csigabigaf: szép sarkítások, mert nem ezt mondta.

Kihozatal után 3 hónappal becsődölt a cég. Én speciel épp megvettem volna, amikor kiütött a balhé. Nem feltétlen rossz a cucc. Szóval lehet, hogy nem ez lett volna a csúcs mmo, de ettől még lehetett volna életképes a dolog.
Ha pedig ingyenes lesz, akkor az tök jó, én biztosan adok neki esélyt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!