iPon Hírek

Apokaliptikus lesz a Motorstorm 3?

Dátum | 2010. 06. 08.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Motorstorm és a Motorstorm: Pacific Rift egyértelműen a PlayStation 3 legjobb versenyzős játékai közé tartoznak, míg az Arctic Edge a PSP-t és a PS2-t erősítette. Mikor az év elején a Sony bejegyezte a Motorstorm3.com-ot, akkor már biztosak voltunk benne, hogy készül a kaotikus játék következő inkarnációja. A PS3Gen nevű francia oldalnak sikerült rátennie a kezét néhány képre, amik alapján a széria szakít az eddigi hagyományaival és a természetes területek helyett átkerül a lepusztult San Franciscóba.


Az elhagyatott és romos várost vörösesre festi a sötét fellegek mögül néha felbukkanó Nap. Motorzúgás hallatszik a távolból, majd vált a kamera és mocskos autókat látunk száguldani a poros utakon, amik egymást nem kímélve robognak ismeretlen céljuk felé. Az egyik kanyarban egy felhőkarcoló megadja magát az idő vasfogának, óriási betondarabok hullanak az utcára, az egyik autó nitrót fecskendez a motorba és pont megússza a biztos halált, de a másik nem ennyire szerencsés, maga alá temeti a leomló kolosszus.


Valahogy így képzeljük el az új játék intrójának az elejét a képek alapján, amik nem tudjuk, hogy a játék fejlesztésének mely szakaszából valók (már ha valóban az MS3-ból vannak, de miért ne lennének). A játékot valószínűleg az E3-as Sony konferencia egyik legnagyobb meglepetésének szánják, alig várjuk a hivatalos képeket és videókat, jó lesz ez, eddig nem kellett csalódnunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. csab959
2010.06.08. 12:03
Nem lehet rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Zotya
2010.06.08. 13:00
split/second?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler Zotya
2010.06.08. 13:14
Az eddigi Motorstormos tapasztalataim alapján nagyon nem. Attól, hogy leomlik pár épület még elég más stílus a kettő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2010.06.08. 14:03
Köszönő viszonyban sincs a motorstorm a split/second-el vagy a blurrel. Az első két rész után én már bízom annyira a fiúkban, hogy válasszanak bármilyen helyszínt is, én tutira benevezek a harmadikra. Meglátjuk milyen lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zadam
2010.06.08. 14:21
PSP-n vegig vittem az arcticot es az nagyon tetszett remelem jol fog sikerulni es pc-re is kihozzak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!