iPon Hírek

App bemutató 3.: Szókirakós, Magyarország megyéi, Strandkereső

Dátum | 2012. 03. 01.
Szerző | alien24
Csoport | MOBILTELEFON

Szókirakó

Megtalálható iPhone-on és iPad-en. Szórakoztató és jópofa, akkor is, ha nem a legkönnyebb. Azért a nehézségtől sem kell megijedni, pont el van találva. 
 

SzókirakósTöbbféle játékmód közül választhatunk: Klasszikus, Racionális, Idealista.  Egy telefonon akár többen is játszhatunk.  Mindenről részletes statisztika készül.
 
Maga a játék egyszerű és klasszikus. Egyenes vonallal kell összekötni betűket, hogy a magyar helyesírásnak megfelelően értelmes (és létező) szavakat kapjunk. Mindezt időre.  De a jobb alsó sarokban lévő „?” ikonra kattintva, be is mutatják, kipróbáltatják. 1 másodperc alatt megtanulható a játék.

iOS link: Letöltés
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 9/10
 

Magyarország megyéi
 
Három módón játszhatjuk. Az első egy puzzle, ahol az alakjuk alapján kell a megyéket a Magyarország térképen a helyére illeszteni. A másodikban a megyék neveit kell párosítani a megfelelő helyszínnel. Az utolsóban a megyeszékhelyeket igazítjuk a helyére.
 
Egy felnőttnek nem jelent egyik opció sem kihívást, viszont egy kisgyermek nagyon jól elszórakozhat vele.
 
iOS link: Letöltés
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 6/10 

Strandkereső
 
StrandkeresőPest megye, Budapest, Balaton, Velence körüli fizetős strandokat találhatjuk meg vele egyszerűen. Információt kapunk a nyitvatartási időről, az árakról és persze a pontos címről is. A strand alkalmazás profiljáról tovább navigálhatunk a Google Maps-re, ahol már a megtervezett útvonal fogad. Így azért könnyebb oda jutni. Lehetőségünk van a kiválasztott strand honlapját is megtekinteni, legalább azt sem kell külön keresgélni.
 
A közelben funkcióval kilistázhatjuk a közeli strandokat, ehhez természetesen engedélyezni kell a GP elérést, hogy tudja az alkalmazás merre is járunk. Ez a kis segítség még nagyon jól jöhet akár egy bicaj túra alkalmával is, mikor a 35°C –os tűző napsütésben csobbannák egyet! Közel a nyár... :-)
 
iOS link: Letöltés
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 7/10
 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!