iPon Hírek

App bemutató 4.: Társkereséstől a matekig

Dátum | 2012. 03. 02.
Szerző | alien24
Csoport | MOBILTELEFON

Hi!temptation
Hi!TemptationEgy magyar fejlesztésű szoftvert szeretnék bemutatni, amely végre több platformon is megjelent.
 
Társkereső alkalmazás, ami kihasználja a XXI. század minden előnyét. GPS alapú helymeghatározással felderíti a közeli helyeket és persze azokat is figyelmünkbe ajánlja, akik a környéken tartózkodnak. Amint megtetszik valaki a kapcsolatteremtés pofon egyszerűvé válik: küldünk neki egy Hi!–t, ha viszonozza, akkor csak meg kell találnunk a fizikai valóját is.
 
Az ismerkedést megkönnyíti a chat része a programnak. Akár az első szavak miatt, akár a tényleges randi megbeszéléséről legyen szó. De ne felejtsük, a találkozás örömét, a kisugárzást semmilyen eszközzel sem lehet pótolni!
 
A fejlesztőknek innen szeretnék sok sikert kívánni! Mostanában picit csökkent a lelkesedés körülötte, pedig akár 1 hónapja is gyönyörű nőket lehetett megismerni a segítségével…
 
iOS link: Letöltés
Android link: Letöltés
W7P link: -
Értékelés: 6/10 
 
HiCalc HD Pro
 
Ha számológép kell íme: HiCalc HD Pro. Ha mértékegységet váltanánk, vagy grafikonra van szükségünk, vagy valami statisztikára vágyunk is a HiCalc HD Pro az amire szükségünk lehet. És most korlátozott ideig ingyenes!
 
Tudásáról köteteket lehetne megtölteni. A képen látjuk a főbb menüket  és ami rejtve marad előttünk azokkal az alkalmazás kipróbálása után találkozhatunk.
 

Ami el lehet mondani még róla, hogy több kisebb alkalmazás tudását is magában foglalja. És messze túlmutat rajtuk. Iskolában is, munkában is óriási segítség lehet. Érdemes letöltei, kipróbálni.
 
iOS link: Letöltés
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 7/10 
 
Dragon Dictation
 
Dragon DictationEzt a fejlesztést szerintem mindenki azóta várja, mióta van számítógép és szövegszerkesztő.  Ki szeret gépelni?Jó, akkor máshogy: Ki utál gépelni? És mi lenne ha a telefonunk lenne a titkárnőnk? Íme, lehetséges!
 
A Dictation diktafonként rögzíti a diktált szöveget és abból szöveges formátumot hoz létre. Vannak még betegsége. Hosszú szöveggel nehezen bír el. De természetesen (!) tud magyarul.
 
A kész szöveget utólag tudjuk javítani.  Ha megelégedtünk a munkánkkal tudjuk sms-ben, e-mail-ben tovább küldeni. Vagy kirakhatjuk Facebook falunkra. De amire már most is tökéletes a 140 karakteres Twitter üzenetek! És azt is tudja!
 
iOS link: Letöltés
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 9/10 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. nnorb93
2012.03.02. 10:41
Várható Androidra a Dragon Dictation?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. vitya81
2012.03.02. 13:21
Hali!

A HiCalc HD Pro link nem erre a programra mutat, hanem Magyarország megyéire. Egyébként keresőbe beírva (pontos címmel) sem találtam meg AppStore-ban, pedig nagyon érdekelne. HiCalc Free nevű app-t találtam, de a cikkben szereplő HiCalc HD Pro-t nem sikerült. Tudnál segíteni, hogy utánanézz, vagy adj meg légyszíves helyesen egy linket. Köszi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. morde
2012.03.02. 19:01
A HiCalc HD Pro-nál az értékelésnél kimaradt egy " / " jel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. alien24 vitya...
2012.03.02. 19:02
Szia!
Köszönöm az észrevételt, javítottam a linket.
Valóban eltűnt a HD iTunes-ból...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. alien24 morde
2012.03.02. 20:24
Kösz! Javítva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. alien24 vitya...
2012.03.02. 20:27
Esetleg annyit tudok tenni, hogy elmondod melyik része érdekelt volna és keresek app-okat hozzá. Terveztem olyat, hogy hasonló programokról írok, akkor akadtam a HiCalc HD Pro -ra, így van tarsolyban több kisebb alkalmazás amik tudják pótolni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. alien24 nnorb...
2012.03.02. 21:11
Több helyen láttam olyat, hogy van, sőt van ahol a top50-be sorolják, de a gyártó oldalán nem szerepel. Tervek pedig sehol sincsenek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!