iPon Hírek

App bemutató 7.: Böngésszünk

Dátum | 2012. 03. 07.
Szerző | alien24
Csoport | MOBILTELEFON

Apollo Browse

Amit egy számítógépen működő böngésző tud, azt egy tablet -en, vagy telefonon futónak is tudnia kell.  Akkor csak az extrákkal foglalkoznék.

Kezdésnél rögtön egy asztalin már részben megismert képesség, figyelmünkbe ajánl népszerű oldalakat. Mégpedig sok honlapot, sok témában.  Hírek, üzlet, technika, játék, sport, stb. Témánként 12 oldallal.  Sokat könnyítve ezzel a dolgunkon. Az első témakörben olyan oldalakat gyűjtöttek össze amik a mindennapokhoz kellhetnek: Facebook, Twitter, Amazon, eBay, Google+….
Apollo Browser

Következő számomra nagyon tetszetős segítség a szinkronizálás több, nagy böngészővel. Konkrétan a Firefox és Chrome jött náluk számításba.

És, hát, az integrált Facebook Chat.  Ami ugyan egyszerűbb, mint a megszokott felületek, de talán pont ebben van a szépsége. Csak az online kapcsolataink mutatja, ABC sorrendben.

Ami bennem hiányérzetet kelt a könyvjelző sáv. Negatívumként említeném, ha találtam volna olyan böngészőt, amiben van. De nem találtam. Így betudtam helyspórolásnak az amúgy sem túl nagy kijelzőn.

iOS link: 
Letöltés 
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 9/10

3D Browser

Nos, igen, a neve keltette fel a figyelmem.  Indítás után pozitív meglepetés ér, egy annyira letisztult felület, hogy a megjelenített kezdő oldalon kívül semmi sincs. Ill. ez nem teljesen igaz, mert a 2 alsó sarokban 1 -1 nagyon halvány, diszkrét hexaéder mégis megjelenik.  Bal oldali segítségével tudjuk a füleket 3D-ben váltani. És ezzel le is tudtunk minden extrát...

3DBrowser
A jobb oldali pedig elő varázsol egy menü készletet.  A szokásos stop , előre, hátra, haza, frissítés gombokon túl megjelenik egy „i” betű is. Ez a vicces a része a programnak.  Egy teljes képernyőnyi felületen dicsérik magukat. Elég kétes értékű ez a szememben.

Az utolsó „extra” a Home Page, feltételezem, a kezdő oldalt lehetne megadni itt. Sajnos még sehogy sem sikerült megváltoztatni, az egyébként remek választást, a Google –t.

A fül váltás az ami miatt kiemelkedik a többi átlagos böngésző közül. de, hogy ezért fogja -e valaki használni... Talán ha különleges képességekkel ruházzák fel a fejlesztők, majd megéri a 10$ árat.

iOS link: 
Letöltés 
Android link: -
W7P link: -
Értékelés: 6/10
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. legyes
2012.03.07. 10:49
Mindenki tudja, hogy A tablet AZ iPad, de viszont kissé diszkriminálónak érzem, hogy csakis Apple Appok vannak terítéken. Biztosan vannak olyan emberek kicsiny országunkban, akik birtokolnak egy tabletre hasonlító képződményt, nem iOS operációs rendszerrel. Plusz szerintem erősen szűkített az app lista.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. szedlakist...
2012.03.07. 12:42
egyet értek!
ez volt az utolsó APP-os cikk amit elolvastam!
a letöltés mappában is csak iOS-van?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Bhawk1990
2012.03.07. 13:35
Az 5. részben egy játék linkjét hagyták ki WP7-ről, utána se néztek hogy létezik-e azon a platformon. A következő részen a Skype támogatását nem vették figyelembe. Ennél a résznél pedig van egy ugyanehhez hasonló SurfCube nevű alkalmazás Windows Phone 7-re amivel egy 3D böngészőt kapsz.

A cikksorozat első részében ez volt olvasható:
"Sziasztok! Indítunk egy új, telefonos rovatot. Itt elsősorban iPhone és iPad programmokkal foglalkozunk, de terítékre kerülnek az Androidos és W7P-ek is."

A terítékre kerülés akkor azt jelenti, hogy minden cikk végén megjelenik az, hogy nincs hozzájuk link és ennyi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. amazing
2012.03.08. 08:08
Meg csak probalgatjuk a hireket, ha lesz ra igeny, kulon Android-os app hirt is kirakhatunk naponta, persze ehhez egy tesztelot is kene talalni. Altalaban probaljuk az Android part megkeresni hozza. Win7P-t lehet ki is vesszuk, nem tul nepszeru.
a.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!