iPon Hírek

Apple Iphone: jövőre 3G-vel és GPS-szel?

Dátum | 2007. 09. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Apple-höz közel álló források értesülései szerint az Iphone jövőre újabb technológiák támogatásával bővül, ennek köszönhetően várhatóan nagyobb népszerűségre tesz majd szert. A jelenleg forgalomban lévő Iphone-t rengeteg kritika éri: a vezeték nélküli kommunikációs ipar elemzői szerint a készüléknek két nagy hátránya van, az egyik a magas ár, a másik a lassú vezeték nélküli kapcsolat.


A kritikusok is ezt a két hátrányt emlegetik, a 2.5G EDGE technológia valóban lassúnak mondható manapság, legalábbis a 3G-hez képest. Az Apple az Iphone árát ért kritikák hatására csökkentette a készülék árát 33%-kal, a lépés után valamelyest meg is nőtt az igény az Iphone-ra. A TheStreet.com értesülései szerint a kaliforniai Palo Alto vállalat növelte is a termelést.

A 3G-s Iphone-ra váróknak rossz hír lehet, hogy az újdonság idén már egészen biztosan nem kerül forgalomba. Az Iphone-hoz ígért új technológiák híre némileg felvidíthatja az Apple rajongókat, illetve lecsendesítheti a kritikusokat is. Az új Iphone valamikor 2008. folyamán fog debütálni, a készülék fel lesz vértezve 3G-s és GPS támogatással egyaránt, így a vonzóbbá válhat a vásárlók számára, mint a jelenlegi drága 2,5G-s készülék. Az Apple nem kívánta kommentálni az értesüléseket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2007.09.19. 12:22
Az Apple-höz közel álló források értesülései szerint az Iphone jövőre újabb technológiák támogatásával bővül, ennek köszönhetően várhatóan nagyobb népszerűségre tesz majd ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. J.o.k.e.r
2007.09.19. 16:15
Erre kíváncsi leszek nagyon. A mostani modellből számomra a GPS hiányzik legjobban, na meg persze az árával sem vagyok kibékülve, de egyéni probléma.

Remélem, hogy tényleg sor kerül a frissített Iphone piacra dobására, mert szerintem sokan csalódtak a jelenlegiben, még ha itthon nem is lehet kapni. :S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!