iPon Hírek

Apple: Steve Jobs végre visszatért

Dátum | 2009. 07. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Steve Jobs nagyjából hat hónapot töltött távol az Apple-től, amelyet súlyos egészségügyi problémák indokoltak. Jobs májátültetésen esett át az idei év áprilisában, ám azóta már jól van. Az Associated Press értesülései szerint a rendkívül karizmatikus vezető most visszatért a céghez, ám egyelőre még csak heti néhány napot tölt bent az irodájában, a munka nagy részét otthonról végzi.

Az AP értesülései szerint Jobs hivatalos információk szerint is májátültetésen esett át, amire a Tennessee állambeli Memphis-ben lévő egyikegyetemi kórházban került sor (Methodist University Hospital Transplant Institute). A transzplantáció pontos idejét a kórház nem árulta el, de annyit megosztottak az érdeklődőkkel, hogy Jobs a felépülése a lehető legjobb ütemben zajlik.

A hírek szerint a vezér teljes munkaidőben majd csak júliustól vagy augusztustól kezdve fog dolgozni. Az egészségügyi problémákkal kapcsolatos jelek a tavalyi év folyamán jelentkeztek látványosan: akkoriban Jobs jelentősen lefogyott, ezután meg is indultak a pletykák, hogy mi okozhatta a hirtelen fogyást. Szerencsére a betegségnek vége, a transzplantáció sikeres, így végre minden rendben van.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. sarocker
2009.07.01. 14:06
VISSZA A HIRHEZ

Bár messzire kerülöm az Apple termékeit, örülök a hírnek. Az Apple mégiscsak Jobs. Azt is sajnáltam, amikor Gates megérdemelt nyugdíjas éveit kezdte meg, mert a MS meg mégiscsak Gates. Dehát ez van, egyszer mindenki megöregszik. Jobs sem lesz mindig az Apple élén, de szerencsére még erre várni kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!