iPon Hírek

AppUp néven Atom AppStore-t indít az Intel

Dátum | 2010. 01. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

AppUp: hasznos programokat minden Atom tulajdonosnak!

A gyártó AppUp szolgáltatásának eléréséhez egy külön alkalmazás letöltésére van szükség, amely az Acer, a Samsung, az ASUS és a Dell netbookjain a nem is oly távoli jövőben már jelen lesz előtelepített formában. Az AppUp szolgáltatáshoz kapcsolódó Atom Developer Programhoz, amely még tavaly szeptemberben indult el, már több, mint 3000 fejlesztő csatlakozott, ami garancia lehet a változatos alkalmazás kínálatra.


Amellett, hogy az új szolgáltatáshoz tartozó szoftvert egyes gyártók netbookjaira előtelepítik, természetesen a nagyközönség számára is elérhetővé teszik: a Linux és Windows felhasználók saját maguk is letölthetik és telepíthetik az AppUp szolgáltatás használatához szükséges, jelenleg béta verzióban lévő szoftvert.

Az Intel alkalmazás áruházában - vagy ha úgy tetszik, szoftverboltjában - ingyenes és fizetős programok egyaránt helyet kapnak majd, sőt, az egyes programokat véleményünknek megfelelően akár osztályozhatjuk is. A szoftverek különböző kategóriákra bontva lesznek jelen az áruházban: találunk majd oktató alkalmazásokat, média kezelő szoftvereket, játékokat, kommunikációs programokat, valamint egyéb hasznos termékeket is.

Az érdeklődők innen tölthetik le az AppUp szoftver béta változatát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. aragon89
2010.01.09. 07:56
ez bizony A PPÚP!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!