iPon Hírek

Április 1-jei hírcsokor

Dátum | 2014. 04. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Blizzard - Outcasts: Vengeance of the Vanquished A Blizzard új verekedős darabjában a stúdió különböző játékainak kevéssé ismert, perifériára szorult vagy elhanyagolt kisebb hősei kerülnek a középpontba. Az Outcasts: Vengeance of the Vanquishedben olyan karakterek közül választhatunk, mint Mankrik felesége a WoW-ból, aki az orrunk előtt is el tud rejtőzni, Arcturus Mengs, a Terran császár és diktátor, akinek különleges támadásai közé tartozik a proagandaszövegek dobálása, vagy a Diablo kincsgyűjtögető goblinja, aki önsajnálatának teljes erejével képes támadásba lendülni. Az alig, vagy egyáltalán nem is bundázott csatákat mikrotranzakciók segítségével tehetjük igazságossá, pl. visszatölthetjük elveszített életerőnket. A játékhoz kapható különleges kontrolleren hitelkártya olvasó is található, melynek segítségével sokkal gyorsabban és egyszerűbben tehetünk szert különböző előnyökre, pl. fizethetünk azért, hogy a matchmaker garantáltan csak nálunk gyengébb ellenfelekkel rakjon minket össze.
Guerilla Games - Killzone film A Killzone hivatalos oldalán olvasható, hogy "Tim Burtun" rendezésében bábfilm készül a játékból. Az árulásról és átverésről szóló tragikus történet főszerepében "Johnny Depet" és "Helena Bonam Cartert" láthatjuk majd. A történet a Killzone Shadow Fallban látott eseményeket helyezi a középpontba, miután a Helgast letelepedett a Vekta bolygón.
Half-Life 3 bejelentés A hosszú ideje várt Half-Life 3 bejelentéséről első kézből, az ausztrál The Coffs Coast Advocate című magazinból nyertünk fontos információkat. Gabe Newell elmondta, hogy mivel úgy látták, hogy egy ilyen erősen a történetet és karakterfejlődést a középpontba helyező poszt-apokaliptikus akciójátéknak nincs sok esélye a sikerre a mai piaci körülmények között, a Valve úgy döntött, hogy eladja a széria jogait az EA-nak, akik a játékpiac jelenlegi igényeinek sokkal jobban megfelelő játékot tudnak majd készíteni belőle. Az EA szóvivője úgy nyilatkozott, hogy az EA-nál mindenki nagy rajongója a szériának, és már alig várják, hogy elkészíthessék a folytatást, amely konzolokra és mobilokra is meg fog jelenni keresztplatformos támogatással. Az EA-nál úgy látják, hogy a F2P üzleti modell lesz a legalkalmasabb a játék széles körökhöz való eljuttatásához. Arma 3: Gokart DLC A Bohemia Interactive az Arma 3 Gokart DLC-jét reklámozta ezen a szép napon a Jean-Claude Van Damme kamionos-angolspárgás videóját megszégyenítő kis előzetessel.
Square Enix: Final Fantasy 14: A Realm Reborn A Square Enix közzétette A Realm Reborn MMO újdonságát, a Favour rendszert, melynek segítségével kedvenc NPC karakterünknél vágódhatunk be. Bizalmukat ajándékokkal kedveskedve nyerhetjük el (bossok esetében áldozatokat kell bemutatnunk). Az újdonságok napvilágra kerülésével egy időben a játék fórumain rejtélyes módon mindenki Naoki Yoshidává változott. League of Legends A LoL néhány apró változtatással ünnepli ezt a napot és az elkövetkezendő szezont. Az Ultra Rapid Fire névre hallgató kisebb átalakítások keretében megszüntetik pl. a manát, amely eddig csak arra volt jó, hogy akadályozza a varázstudókat, a képességek cooldownját pedig 80%-al csökkentik. A Marksmenek távolsági támadásaira járó bónuszok kétszer olyan hatékonyak lesznek, mint eddig. A többi újdonságot megtekinthetitek az alábbi videóban.
Wargaming.net A Wargaming.net egy kis tankos flash játékkal kedveskedett nekünk kedvenc napunkon. A World of Tanks: The Crayfishben kis tankunnkal manőverezve ki kell lőjük a támadó óriás rákokat. Ha teljesítettünk egy pályát, magasabb tierbe kerülünk. A World of Tanks rajongók mellett természetesen a World of Warplanes szerelmeseiről sem feledkeztek meg, ők kipróbálhatják a német oldalon a Tier 5-ös Kampfflugplatte Sleipnir I UFO repülő csészealjat. Az ígéretek szerint ha az ufó beválik, minden oldal kap majd egyet. Tesztelésre fel!
Google Maps - Pokémon Challange Új álláslehetőség nyílt a Google-nál: a Google Pokémon Master, melynek munkaköri leírásában a vad vidékek bejárása és a Pokémonok begyűjtése szerepel. Azt nem tudjuk, hogy veszélyességi pótlékot fizet-e a Google, de az biztos, hogy az iOS-es és Androidos Google Maps appok segítségével csak a mai napon valóban láthatunk a térképen elrejtett Pokémonokat és be is gyűjthetjük őket. Összesen 150 lényt rejtettek el a világ minden táján, melyekkel feltölthetjük Pokédexünket. Pikachu stílusosan Tokióban rejtőzik, a Tokió toronynál, a többi helyszínt is elkezdték már összegyűjteni a bátor Google Pokémon Masterek, hogy segítsék ezzel társaikat.
Guild Wars 2 A Guild Wars 2-ben érdekes meglepetés ér ma mindenkit, aki bejelentkezik. A karakterek, NPC-k és még a szörnyek is óriási méretű lufifejjel rendelkeznek.
Ubisoft - Twin World És végül, de nem utolsósorban: a Ubisofnál előrendelhető a Twin World, amely a következő platformokra jelenik meg: Amiga, Atari ST, C64, Acorn Archimedes, Amstrad CPC és ZX Spectrum. A játékhoz saját különbejáratú Leprechaunt is kapunk (az apróbetűs részben felhívják rá a figyelmet, hogy előfordulhat, a miénk egy harsinyás alacsony, alkoholista ír fickó lesz).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Tapir_606
2014.04.01. 16:06
azért van egy határ, Half-Life 3-at és EA-t ápr 1.-jén se kéne 1 mondatban emlegetni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. markangabo...
2014.04.01. 17:02
Google wins... as always
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester
2014.04.01. 17:07
A Google nagyon durva dolgot alkotott... és a még durvább az hogy ha a Nintendo kiad egy AR keszüléket amivel sétálgatva lehet pokemonokat fogdosni, meg harcoltatni az nagyot ütne. Persze ehhez nem ártana ötvözniük egy kinect szerűséget valami kamerás taperolós kijelzővel, ami az sem baj ha 3D-s. A pokemonokat úgy is mindig veszik mint a cukrot.

Második vonalnak meg jöhetnének a szerződések az FFG-vel meg a games workshoppal, és mehetne az animált WH40K csata, vagy a többi asztali játékok animált gépesített változata.

Lehet nem csak én akarnék ilyet venni. (A google poénját továbblendítve mit lehetne néha alkotni nemde?)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.04.01. 17:37
Mi olyan durva egy par perces poén reklámfilmben, és a google mapsra elhelyezett apró pokémon ikonon, amire nyomkodni lehet? Láttam már bőven jobb ápr.1 dolgot... tőlük is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. i2k010
2014.04.01. 18:30
By the way what the fák is Pokémon?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. regener Tapir...
2014.04.01. 18:34
Lehet ők legalább kiadnák...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Resike regen...
2014.04.01. 18:52
Inkább nem legyen HL3, minthogy az EA kezébe kerüljön...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester djgeg
2014.04.01. 19:09
Látom te csak nyitott szemmel ültél, de nem láttál.... Gondolkodj még egy kicsit és aztán térjünk vissza rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tassika
2014.04.01. 20:21
Amiga Rulez! ;-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tapir_606 regen...
2014.04.01. 21:16
kiadnák, mert még nincs kész
pontosan ez a baj
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.04.02. 07:32
Tapir igazán ütőset szólt be.

A játékipar áprilisi baromkodásait meg mindig is vártam, imádom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!