iPon Hírek

Április 22-én debütál a 3DMark Vantage

Dátum | 2008. 04. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Futuremark legfrissebb tesztprogramjával kapcsolatban az elmúlt idők során rengeteg információ látott napvilágot. Megtudhattuk például, hogy az alkalmazás a PCMark Vantage-hoz hasonlóan kizárólag Windows Vista operációsrendszer alatt lesz hajlandó üzemelni, illetve azt is, hogy a gyártó a különböző konfiguráció típusoknak megfelelően négy nagyobb minőség beállítási opcióval ajándékozza meg a felhasználókat. A négy különböző beállításnak köszönhetően a belépő szintű, integrált videó vezérlővel rendelkező gépek és a felsőkategóriás konfigurációk esetében más-más súlyozással fogja pontozni a szoftver a rendszer teljesítményét, illetve más-más minőségbeli és felbontásbeli beállításokat fog alkalmazni. Az opciók közül természetesen a felhasználók választhatják majd ki, hogy melyik segítségével mérik le rendszerük "tudását".


A sok hasznos információmorzsa után most végre lehull a lepel a legfontosabb adatról is: a 3DMark Vantage az előzetes hírek szerint április 22-én válik majd elérhetővé a nagyközönség számára, amennyiben hihetünk az előzetes pletykáknak. Az alkalmazás két új teszttel gazdagodik: az egyik Jane Nash és Calico címmel büszkélkedik, ez a teszt főleg a GPU terhelésére született. A másik teszt a rendszer processzorát próbálja majd megizzasztani egy repülős (Aeroplanes) megmérettetés segítségével.

A 3DMark Vantage a PPU (Physics Processing Unit) támogatással is fel lesz vértezve, így az alkalmazásban PhysX tesztet is láthatunk az Ageia PhysX kártyájával rendelkező felhasználók nagy-nagy örömére. A 3Dmark sorozat legújabb tagja már DirectX 10-es támogatással érkezik, a DirectX 10-es API-nak köszönhetően pedig csak és kizárólag Windows Vista operációsrendszer alatt futtathatjuk az alkalmazást, ahogy korábban már említettük.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. r700
2008.04.18. 17:34
Ez csak 1 kézikamerás felvétel más oldalak nem veszik még biztosra az április 22-őt.
lol
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.04.19. 22:03
(Vendég_endevour_* @ 2008 Apr 19, 19:08) [snapback]23467[/snapback]
"A sok hasznos információmorzsa után most végre lehull a lepel a legfontosabb adatról is: a 3DMark Vantage az előzetes hírek szerint április 22-én válik majd elérhetővé a nagyközönség számára, ->amennyiben hihetünk az előzetes pletykáknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!