iPon Hírek

Április 23-án érkezik az ASUS Qube

Dátum | 2013. 04. 16.
Szerző | gabi123
Csoport | MULTIMÉDIA

Az ASUS nagy alapossággal készül első smart TV-s eszközének bevezetésére, mely az ASUS Qube nevet kapta. Nem véletlen ez a névválasztás, elég, ha vetünk néhány pillantást az eszköz külsejére, illetve formájára. A korábban már Las Vegas-ban, a CES 2013-on beharangozott alkalmatosság valóban egy kocka, igényes, divatos külsővel felvértezve, melyet vélhetően sokunk látna szívesen a TV képernyője mellett.

Ami a belsőt illeti, az ASUS Qube alapjául egy a Marvell által gyártott ARMADA 1500 media SoC szolgál, amely mellé 1 GB-nyi rendszermemóriát és 4 GB háttértárat pakoltak. Az eszköz mellé jár még 50 GB felhő alapú tárhely is az ASUS cloud storage-nak köszönhetően, valamint a csomag része egy csinos kis távirányító QWERTY billentyűzettel. Ahogyan arra a legtöbb Android alapú rendszer képes, az ASUS Qube-nak sem okoz gondot a streamelés az Amazonról, a Google Play-ből, a Netflix-ről, a HBOGo-ról, a Pandora-ról vagy egyéb helyekről, de persze nálunk ezekből nem minden elérhető.

Az ASUS friss szórakoztató elektronikai terméke a hírek szerint az Egyesült Államokban április 23-án fog elstartolni 129 dolláros vételáron, az európai, illetve a hazai forgalmazás megkezdésének dátumáról egyelőre nincs információnk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. lajcsi1975
2013.04.16. 17:05
Izgalmasan hangzik, várom a behatóbb véleményeket.

Bár ezt a qwerty izét nem értem. A kis picsa nem igazán mutatta meg ennek mibenlétét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ricske
2013.04.22. 10:38
Az operatőr azért megtanulhatná kezelni a fókuszt. Kifolyt a szemem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!