iPon Hírek

Áprilisban érkezik a Windows 10 Creators Update?

Dátum | 2017. 01. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Windows 10 következő nagy frissítőcsomagja a Collectors Update nevet viseli majd, ahogy arról korábbi híreinkben már beszámoltunk. A csomag készítése a jelek szerint remekül halad, ugyanis nemrégiben megállt a Windows 10 Insider frissítések folyama, ami a közelgő rajtra utalhat. Sokáig úgy tűnt, márciusban érkezhet meg az új frissítés, ugyanis erre utalt az, hogy az utolsó build a 1703-as jelölést viselte. Nem sokkal később viszont egy 1704-es build is érkezett, ami azt jelentheti, hogy a márciusi rajtot egy hónappal későbbre, áprilisra csúsztatták.
A Creators Update a tavaly augusztusi Anniversary Update-hez hasonlóan sok-sok újítást hozhat. Az új frissítőcsomag elsősorban a tartalomkészítést segíti majd, amelyben egyebek mellett a Paint 3D is remek partner lesz, de ezen felül sok egyéb extrával is készül, és még nem is tudjuk mindenről, hogy mit csinál pontosan (mint például a nemrég felbukkant Game Mode-ról is csak találgatások vannak). Cortana, azaz a digitális személyi asszisztens is okosabb lesz, hiszen univerzális vágólap-szolgáltatás, illetve kétirányú értesítés-tükrözés is rendelkezésre állhat a PC-s és a mobil konfigurációk között. Az érkező frissítés a VR/AR headsetek hatékony támogatására is nagy hangsúlyt fektet, amellyel előkészítheti a terepet a Microsoft partnerei által tervezett új VR/AR headsetek érkezésére.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Beatmad
2017.01.04. 17:47
Na ez a game mód érdekel! remélem lesz érezhető hatása a teljesítményre nézve legalább egy kicsi, és nem csak valami vizuális vagy funkcionális hülyeség aminek semmi értelme.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!