iPon Hírek

Áprilisban jön a Left4Dead Survival Pack

Dátum | 2009. 03. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft hivatalosan is megerősítette az új Left4Dead letölthető tartalom kijövetelének dátumát (ápr.21), csak úgy mint a tegnap bejelentett Mythic Map Pack-ét (ápr.9) és a Gears of War 2 Snowblind térképcsomagét (márc.31) Xbox 360-ra. A L4D pakk minden valószínűség szerint PC-re is aznap jelenik meg, vagy kis csúszással maximum.

A Snowblind pakk előtt, ahogy arról már korábban is írtunk, lesz egy patch is, mely behoz új achievementeket és egy új xp rendszert. Ez ha minden igaz, mától lesz letölthető. A térképpakk pedig 4 új télies hangulatú pályát tartalmaz, az ára pedig 800 MS pont lesz. Részletes leírásért katt ide.

A Halo 3 Mythic térképcsomag 3 új pályát hoz be, ezek az Assembly, az Orbital és a Sandbox. A DLC már letölthető azok számára, akik a Halo Wars gyűjtői változatát vették meg, a többiek számára pedig a beígért időpontban lesz elérhető szintén 800 MS pontért.

A Left4Dead túlélőpakk viszont teljesen ingyenesen letölthető lesz. Behoz egy új játékmódot, ki nem találjátok: a Survival-t. Emellett lehetővé teszi a Versus módot a Dead Air és a Death Toll kampányokban is. A túlélő módban jönnek a zombihordák ahogy az a könyvben meg van írva, feladatunk pedig, hogy minél tovább túléljünk...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.03.24. 14:02
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2009.03.24. 16:21
újabb 10 óra szórakozás lesz amíg kiakasztom ,aztán elmentem a mentést és megy is le a gépről
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!