iPon Hírek

Áprilisban jön a State of Decay: Year-One Survival Edition

Dátum | 2015. 01. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A State of Decay egy nagyon jó játék volt, legalábbis a megjelenéskor szerettük. Ha kíváncsi vagy miért, akkor olvasd el a teszünket, de ha annyira azért nem vagy kíváncsi, akkor gyors összefoglaló következik. Egy perzisztens, nyitott világú zombis játékról van szó, ami egyesíti a túlélő-horrorok, a szerepjátékok és a bázisépítős játékok legjobb elemeit, és az egészet nyakon önti egy rakás zombival. Kell ennél jobb? Ráadásul még valami üzenete is volt az egésznek. A fejlesztő Undead Labs azonban az eredeti verzióra nem tudott mindent megvalósítani, amit szeretett volna - leginkább apró csiszolások hiányoztak, hogy a végtermék közelebb kerülhessen a tökéleteshez. Így most érkezik a Year-One Survival Edition, ami egyrészt 1080p-ben prezentálja nekünk a grafikát, jobb bevilágítással és több részlettel, másrészt pedig megnövelt látótávolsággal. Ezen kívül az emberek és a zombik is teljesen új animációkat kapnak, így a mozgások finomabbak, folyamatosabbak lesznek. Szintén fontos, hogy a fejlesztők alaposan felülvizsgálták a kezelőfelületet is, így az ígéretek szerint kényelmesebb lesz a tárgyak kezelése, a fegyverek aktiválása és a gyors döntések meghozása, amikor éppen a nyakunkba ugrik egy hordányi zombi. Bekerül továbbá alapfegyvernek egy kés, így amikor a többi közelharci fegyverünk eltörik, akkor nem kényszerülünk arra, hogy a halálba rugdossuk az élőhalottakat. A Year-One Survival Edition ezen kívül tartalmazza a két megjelent DLC-t is. Ezekből a Breakdown egyfajta nyitottabb játékmenetet eredményez, ahol tulajdonképpen az egyetlen feladatod, hogy minél tovább életben maradj. Ezzel szemben a Lifeline egy kötöttebben felépített, történetre koncentráló mód, ami ráadásul nem is az alapjáték helyszínéül szolgáló Trumbull Valleyben, hanem Danforth-ban játszódik. Ráadásul két a DLC karakterei most már vegyesen játszhatóak lesznek mindkét módban. A State of Decay: Year-One Survival Edition április 28-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, 29,99 dolláros áron. Akinek megvan az Xbox 360-as változat, az ebből még 33% kedvezményt kap, meg egy exkluzív új karaktert, a kardforgató indián-keményarc Gurubanit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. i2k010
2015.01.21. 13:22
Ezek szerint, akiknek megvan PC-re [STEAM], azok nem kapnak engedményt [pl. A Deus Ex Human Revolution Director's Cut]...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Capritain
2015.01.21. 16:53
Bár végigtoltam a Steam-es verziót és mindkét dlc-t, meggyőződésem, hogy ez egy született co-op gém alap. Miért nem ebbe az irányba mentek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010 Capri...
2015.01.22. 15:47
Mert multi és koop játékokkal Dunát lehetne rekeszteni?
Én például kifejezetten kerülöm a koop-multi-only játékokat és azokat is, amelyek koncepciója álcázza, hogy bármennyire is van Single, az egész játék tulajdonképp koop-multi (only).

//Rendkívül kecsegtető illúzió kell ahhoz, hogy megvegyek ilyet - például, hogy egyedül is, BIZTOSAN végigjátszható.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KatonaKM
2015.01.22. 17:19
A zombikat mindenki szereti, de ez már lassan overflow. Pont arra jelenségre mutat rá, ami a játékiparra és a filmekre igaz: egyszerűen nem tudnak kitalálni semmit, ami egy pillanatig is újszerű vagy kreatív lenne.

És miért is világít a szemük? Lenyeltek zseblámpát? Gagyi fos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!