iPon Hírek

Aprócska WiFi-kulcs a Buffalo-tól

Dátum | 2009. 01. 16.
Szerző | Freeman07
Csoport | HÁLÓZAT

A Buffalo név nem ismeretlen a számítógépes világban, már láthattunk tőlük hálózati fájlszerververt (LinkStation Pro), külső tárolóegységet SSD-meghajtóval illetve különféle memóriákat (2400 és 2200 MHz-es DDR3) és 8-szoros Blu-ray írót is. Legújabb terméke rátesz még egy lapáttal erre az igen széles termékkínálatra.

A nadrágzsebben is könnyen elveszthető WLI-UC-GN képes 802.11/b/g/n-vezetéknélküli hálózatokat elhozni olyan gépekbe (elsősorban notebook-okba) ahol ez alapvetően nem adatott meg. A 16 x 33 x 8 mm-es méretekkel rendelkező adapter 2.0-ás USB-porton keresztül csatlakozik a gépre.


Támogatja a Buffalo saját AOSS-technológiáját (AirStation OneTouch Secure System), aminek segítségével gyorsan és könnyedén lehet egyetlen gombnyomással biztonságos vezetéknélküli kapcsolatot létrehozni a vállalat saját eszközei között. Támogatja még a Wi-Fi Alliance WPS-ét (Wi-Fi Protected Setup) ami nagyban hasonlít az AOSS-hez.

Az aprócska adapter 24 dollár körüli áron lesz kapható jövő hónapban Japánban, azonban reméljük hogy hamarosan felénk is eljut a kicsike.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.16. 03:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Destroy666
2009.01.16. 15:31
@laci: hülyébbet nem tudtál volna kérdezni? A WiFi gyorsabb, mint a jelenlegi internethozzáférés lehetősége (otthoni felhasználásra vetítve persze). A torrent sebessége meg egyébként is több tényezőtől is függ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!