iPon Hírek

Aprók nagyban - 01.24.

Dátum | 2013. 01. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

InJustice: Gods Among Us - filmszerű bemutató Habár a "filmszerűséget" néha megszakítják in-game bunyók, amit persze nem feltétlenül bánunk. A játék PS3-on, Wii U-n és Xbox 360-on jelenik meg április 19-én.
Jön a Total War: Shogun 2 - Gold Edition Március 8-án jelenik meg a Total War: Shogun 2 - Gold Edition, amely tartalmazza majd az alapjátékon kívül a Rise of the Samurai és a Fall of the Samurai kiegészítőket is. Európában ráadásul egy olyan csomagot kapunk, mely magába foglalja az összes letölthető tartalmat is, a Blood Pack kivételével. Ismét ütős előzetesen az Aliens: Colonial Marines Ahogy közeleg a játék megjelenése, a SEGA úgy egyszerűsődik az előzetesekkel, ezt már simán csak "kick ass"-nek hívja. Mondjuk a leírás megfelelő, mert tényleg olyan minőséget produkál.
Fényes jövőt ígérnek a Saint's Row-nak és a Metro-játékoknak Mint azt már valószínűleg olvastátok, a Koch Media, a Deep Silver kiadó tulajdonosa vásárolta meg a Saint's Row-t, 5,8 millió dollárért, míg a Volitionért 22,3 milliót adtak ki. Dr. Klemens Kundratitz, a Koch Media vezetője egy közleményben üdvözölte publikusan is az új jövevényeket, és elmondta, fényes jövő áll ezen stúdiók és franchise-ok előtt. Az ügyvezető úgy véli, a Deep Silver már bizonyította, hogyan kell létrehozni és menedzselni egy jól menő címet, hiszen ők pátyolgatják a Dead Islandet is. A Saint's Row és a Metro pedig remekül beleillik a kiadó jövőbeli terveibe - ezeket a terveket pedig hamarosan ismertetik is a nagyérdeművel. Korai The Last of Us demó a God of War: Ascension mellé A PlayStation 3 egyik nagy címe mellé egy másik nagy cím demójának korai hozzáférést adják. Stílusos. Elég betennünk a játék lemezét, és a The Last of Us demó feliratot megkeresnünk a menüben, hogy megkapjuk az instrukciókat, miként férhetünk majd hozzá a cucchoz, amint elérhetővé válik. A Naughty Dog ígérete szerint hamarosan több információt is megtudunk a kipróbálható változattal kapcsolatban. Indie fejlesztő akarja megmenteni a Homeworldöt Az indie TeamPixel úgy tudja, míg a Relicet megvásárolta a THQ aukcióján a SEGA, addig a Homeworld franchise nem kellett a japánoknak, az továbbra is az eredeti kiadónál van. Éppen ezért elindították a Save Homeworld kezdeményezést, melynek keretein belül arra kérik a rajongókat, hogy gyakorlatilag dobják össze a pénzt a Homeworld megvásárlására, hogy aztán a TeamPixel csinálhasson mindenféle játékot a jövőben. Kezdetben arra gondoltak, hogy megjelentetnék az első részt a GoG-on és a Steamen, majd készítenének belőle egy érintős változatot különböző mobil eszközökre. Ezt követően érkezhetne az igazi Homeworld 3, a játék, amire a rajongók régóta vártak, de sosem kapták meg. Hogy mindezt hogyan akarják összehozni, az egyelőre kérdéses: a PCGamesN kiderítette, hogy a TeamPixel egy webdesignra és mobilos appok készítésére szakosodott cég, komolyabb játékfejlesztési tapasztalat nélkül. A THQ maradékát is eladják hamarosan Jason Rubin a nagy aukció lezárta után még beszélt egy kicsit a továbbiakról. Elmondta, hogy a Chapter 11 procedúra keretén belül a THQ maradék címeit is értékesíteni fogják a következő hetekben, melyek között ott lesznek a régebbi játékok is. Az egykori elnök úgy véli, gyalázat, hogy senki nem licitált a Vigilre, és ha jogilag megengedett lenne, ő maga állt volna készenlétben a csekkfüzetével. Úgy véli ugyanakkor, hogy minden kiadóra nehéz idők jönnek: az iparág éppen átáll a digitális terjesztésre és az egyéb, alternatív üzleti modellekre, ami hosszú távon ugyan azt jelentheti, hogy több pénz folyik be közvetlenül a kiadóhoz, vagy a fejlesztőhöz, odáig azonban hosszú az út, és többen lehet, hogy nem fogják túlélni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. sensorprim...
2013.01.25. 05:53
Most biztos meg sértek sok embert DE ne mondja már nekem SENKI hogy a colonial marines grafikája szép.
Mert én rég láttam ennyire ocsmány szögletes grafikát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee
2013.01.25. 07:00
Csupán nincs rajta élsimítás. (Talán konzolok miatt) De am én nem látok rajta "szögleteket".
Amúgy meg legalább őszintén meg mutatják hogy fog kinézni a játék. Nem egy 2 szer olyan szépre csiszolt videot kaptunk mint amilyen valójában a játék. Ez mostanában jellemző jó pár nagy címre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2013.01.25. 08:16
Nekem ez is megfelel. Én inkább az xenomorphok savas vérének maró hatását nem észleltem a videóban. Mekkora lenne már egy folyosón harcolni majd a végén örülsz ha marad járható szakasza. Vagy űrhajón harcolva elkezd csökkenni a légnyomás.

Az injusticeban érdekesek a kosztümök. Mind olyan durva páncélforma lett.. kivéve jokeré.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2013.01.25. 08:41
Ennek az InJustice-nek van valami története is, azon kívül hogy egy csomó szuperhíró gyepálja egymást?
Nem mintha kéne egy verekedős játékba, csak kíváncsi vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Andrush198...
2013.01.25. 13:09
semmi olyan hír ami miatt izgatottnak kéne lennem....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. homeware
2013.01.28. 10:14
Szerintem jónak tűnik az ALIENS. Nem kell minden játékba Crysis grafika, de cserébe persze a játékmenet igazán illendő, ha a "helyén van".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!