iPon Hírek

Aprók nagyban - 01.18.

Dátum | 2013. 01. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Far Cry 3 Deluxe Bundle tartalom

A most kikerült Deluxe csomagban megkaphatjátok az eddig kiadott összes letölthető tartalmat, beleértve az előrendeléshez járó extrákat is. A pakk ára 10 dollár, avagy 800 MS pont.

A Deluxe Bundle tartalma:


Itt az új Steam Guides szolgáltatás

Ez pontosan az aminek hangzik, a Valve elindította a 'Steam Útmutatókat'. Ezen a helyen információkat oszthattok meg egymással a játékokról és szoftverekről. A 'Guides'-ot elérhetitek a Steam Community hub-ról vagy ha játék közben megnyitjátok a Steam-et és a Guides fület választjátok. A funkciók és lehetőségek legegyszerűbb feltérképezéséhez egy példát ajánlunk figyelmetekbe: Torchlight 2 guide. (Már most több mint 1000 guide került fel.)

Nem lesz TR demo, de Online meg Season Pass sem!

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy nem lesz demo, ennek oka, hogy nem szeretnék elrontani vele a sztori élményét azzal, hogy most kiragadnak egy darabot. Szeretnék, ha egyben megkapnátok mindent. Ennél fogva ne számítsatok Season Pass-ra sem, mert egyrészt nem fogják felszeletelni a játékot, másrészt a multihoz sem terveznek bérletet felszámolni.

Többször is lenyomhatjátok az 1 órás Sim City bétát

A béta január 25-től 28-ig tart, a részvétel limitált lesz, de az EA szerint még van hely, jelentkezhettek a hivatalos honlapon. A jelentkezések feldolgozása január 21-én fejeződik be. A játéknak egyetlen óráját teszik elérhetővé, de azt akár többször is végigjátszhatjátok. Belekóstolhattok az élménybe és vadászhatjátok a bugokat, ha elég nagy rajongók vagyok. A teljes játék március 8-án startol.

Survarium nyílt béta 2013 végén

Az ingyenesen játszható PC-s MMOFPS-t a Stalker széria fejlesztői készítik. A Vostok Games-t 2012 márciusában alapították, miután a GSC Game World bezárta kapuit. A Survarium a Stalker szellemi örököse. A 0.5-ös béta verziót 2013 negyedik negyedévében tervezik elindítani és több mint valószínű, hogy nyílt lesz. Amennyiben nagyon nagy lesz az érdeklődés, korlátozhatják a hozzáférést, de csak addig amíg nem indítanak el új szervereket, senkit nem akarnak kihagyni.

Indítás után folyamatosan bővítik a játékot, a 0.8-as verzió hozza majd a PVE és Freeplay módokat, erre viszont már csak 2014 második vagy harmadik negyedévében kerül sor. A türelmetlenkedőknek jó hír, hogy az idei második negyedévben már elindul az alfa, ez meghívásos alapon megy, a PVP-t lehet tesztelgetni benne 4 térképen, 2 frakcióval.

Akcióban a Wildman, jött új demó videó

A Gas Powered Games megosztott egy viszonylag hosszú videóanyagot, melyben mozgás közben láthatjuk új játékukat. Chris Taylor kommentál, miközben egy fejlesztő elviszi vademberét egy faluba és szétklopfol néhány barlanglakót. A játék már nagyon előrehaladott állapotban van (a legtöbb Kickstarter kezdeményezéshez képest), szóval láthatjátok, hogy mire adjátok a pénzeteket. A cél 1,1 millió dollár, az eddig összegyűlt pénz még karcsú, de van 28 napotok, hogy eldöntsétek áldoztok-e. Annyi biztos, hogy Chris Taylor és a Gas Powered Games neve elég jó garancia a minőségre. Kickstarter oldalhoz katt.
 


NFS: Most Wanted Wii U megjelenés

A szintén a Criterion által fejlesztett Wii U verzió, amit az EA "Enhanced Version"-nek hív, március 21-én landol az európai boltok polcain.

Lesznek benne új kooperatív elemek, csapatba verődhettek barátaitokkal online és lokálisan is. Utóbbi a Co-Driver mód, ez úgy működik, hogy az egyikőtök a Wii Remote-tal vagy a Wii U Pro Controllerrel vezet, a másik pedig a Wii U GamePadot használja és a navigációban segít. A partner az érintőképernyő segítségével eltérítheti a zsarukat, válthat modokat (nem kell megállítgatni a játékot) szóval nem unja el magát navigáció közben. Ha úgy tartja kedvetek, akár a teljes játékot is játszhatjátok GamePad-en, tévé nélkül.

A Wii U verzió tartalmazza az Ultimate Speed pakkot is, melyben ott van a McLaren F1 LM, az Aventador J, a Pagani Zonda R, a Bugatti Vyron Grand Spot Vitesse és a Hennessey féle Venom GT Spyder.

Boss harcok Revengeance módra

A frissen megjelent videó Raiden 4 legfontosabb ellenfelét mutatja be, hosszas in-game párharc jeleneteken keresztül. Minstralt a kibernetikus kezekkel operáló nőt már megismerhettétek a korábbi bemutatókból, ám Moonsoonra éppen csak néhány röpke pillantást engedtek vetni. A férfi teste képes szétválni kisebb darabokra és összeállni, ha gazdája úgy akarja. Sundowner egy nagydarab IQ harcos, aki úgy hadonászik 20 méteres fémcsövekkel, hogy azt még Superman is megirigyelné. Ha viszont ez nem lenne elég, van két indokolatlanul méretes pengéje is.

Az utolsó ellenfél Samuel, vele még nem akaszt bajuszt Raiden, feltehetően azért, mert ő a főellenfél és nem akarják lespoilerezni a harcot. Bár ki tudja, még van idő a február 22-es megjelenésig.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. sempron07
2013.01.19. 11:36
Legjobb mai hír: GTA V-öt megerősítették PC-re! ) (Pedig csak a konzolos megjelenéskor szokták kb.)
http://www.gta5tv.com/gta-v-pc/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Jimmy9082
2013.01.19. 13:24
ez tényleg k.... jó hír
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Emerich
2013.01.19. 15:27
Jó is lenne csak sajnos ez egyáltalán nem hivatalos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sempron07
2013.01.20. 12:23
Hát, a Rockstar Games Facebook, Twitter oldalán IS közzé tették...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Emerich
2013.01.20. 12:55
Hivatalos oldalon nincs ilyen hír! Személy szerint én is örülnék a pc verziónak de szerintem majd csak miután kijöttek konzolra utána jelentik be pc-re. Az hogy a francia amazonon előrendelhető az nem jelent semmit, más webshopokban is volt már előrendelhető aztán meg levették...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sempron07
2013.01.20. 19:52
Hát lehet, hogy nem a hivatalos FACEBOOK és Twitter oldalára vagyok feliratkozva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!