iPon Hírek

Aprók nagyban - 02.06.

Dátum | 2013. 02. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

The Vanishing of Ethan Carter Ez a címe annak a játéknak, melyet a People Can Flyból kivált alkalmazottakból alakult The Astronauts készít, és melyet ma jelentett be. A 20. század elején terjedő furcsa fikciókat alapul vevő anyag célja, hogy új szintre emelje a történetmesélést, és ezáltal a játékosok még jobban bele tudják magukat élni a sztoriba. Egy természetfeletti képességekkel megáldott detektívet irányítunk majd, aki vizualizálni tudja a bűnelkövetések színhelyét. Egy fiatal fiú elrablását követően kalandjaink egy hegyvidékre vezetnek, ahol több megcsonkított holttestbe botlunk majd. Innentől kezdve már rajtunk áll, hogy felderítsük a misztikumot. Az anyag a legújabb Unreal Engine 3-at használja, és pár egyéb, speciális technológiát, melyekről a következő hónapokban rántják le a leplet. A megjelenést kizárólag PC-re tervezik, 2013-ban, digitális terjesztéssel.
Online aktiváció, röghöz kötés a következő Xboxban Az EDGE egy, a konzollal közvetlen kapcsolatba került forrástól tudta meg, hogy a következő Xbox játékai 50GB-os Blu-ray lemezen érkeznek, melyeket az interneten kell majd aktiválni, Xbox Live-on keresztül. Aktiválás után a lemezt gyakorlatilag más felhasználó nem tudja majd lejátszani, ezzel a használt játékok piacát tulajdonképpen hátba lőtte a Microsoft. Ez összecseng egy korábbi pletykával, mely szerint a következő generációs Xbox állandó internetkapcsolatot igényel majd játék alatt - ezt azonban azóta sem erősítette meg senki. Next-genre jöhet a Beyond Good and Evil 2 Michel Ancel játéka már egy jó ideje készül, és, ha hihetünk a Zavvi online áruházban felbukkant listának, akkor még egy ideig készülni is fog. Az oldalon ugyanis 2014-es megjelenési dátum szerepel, ami azt jelentheti, hogy a projekt már a következő generációs konzolokra készülhet. Michel Ancel legutóbb azt nyilatkozta, a fejlesztést lassította, hogy a csapatnak és neki is a Rayman Legendsre kellett koncentrálnia, most már azonban teljes erővel a Beyond Good and Evil 2-re fókuszálnak. Új Hitman-mozifilm készül Nem mondhatni, hogy az első Hitman-film hatalmas sikert aratott volna Timothy Olyphanttal a főszerepben, nem csoda hát, hogy a FOX ezúttal rebootolni szeretné az egészet. A főszerepet a Halálos iramban-filmekből megismert Paul Walker vállalta, míg rendezni Aleksander Back fog, aki korábban csak reklámfilmeket dirigált. Aranyba ment a Gears of War: Judgment Mindenféle extra késés vagy problémák nélkül a mai napon elérte az aranylemezt a legújabb Gears of War. A People Can Fly és az Epic Games közös gyermeke kizárólag Xbox 360-ra jelenik meg márciusban. Továbbra is tarol a Skylanders Az Activision Toy Fair 2013-on tartott előadásában elhangzott, hogy a Skylanders már több, mint 500 millió dollár bevételt termelt, és 100 millió figurát adtak el. A Skylanders a leggyorsabban fogyó gyerekeknek szánt játékká vált, még a különböző Star Wars-címek sem mentek ennyire. Csak a Skylanders Giants több, mint 195 millió dollár bevételt hozott a karácsonyi megjelenése óta.
Frissült a Skyrim HD textrúracsomag A Steamről elérhető Skyrim HD Texture Pack egy szép nagy, 4,7GB-os frissítést kapott, így aki már korábban lerántotta a többi részét, annak már csak ennyit kell letöltenie pluszban. A csomag nagyobb felbontású textúrákat tartalmaz a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn DLC-khez, de mielőtt belevágnál a letöltésbe, érdemes meggyőződnöd róla, hogy a géped megfelel-e az elvárásoknak. A Bethesda szerint legalább 4GB RAM, és 1GB-nyi videomemóriával ellátott grafikus kártya szükségeltetik. Együttműködne J.J. Abrams és Gabe Newell A két úriember közös előadást tartott a DICE 2013-on, ahol a filmes és játékos történetmesélésről beszéltek. Kisebb klipeket mutattak be egymás munkáiból, és azokat taglalták ki. A legérdekesebb azonban, hogy kiderült: J.J. Abrams és Newell már régóta beszélget egymással szakmai dolgokról, ám a beszélgetésen túl akarnak lépni: "Nagyon izgatottak vagyunk emiatt, és lépni akarunk annak érdekében, hogy film készülhessen akár a Half-Life-ból, akár a Portalból." Abrams erre válaszul azt mondta, hogy ő pedig egy játékot akar készíteni a Valve-vel együttműködve.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Skorbut
2013.02.07. 02:49
Star Trek, Star Wars, most meg Half-Life? Abrams papa egyre ijesztőbb szerepet kap a popkultúrában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!