iPon Hírek

Aprók nagyban - 02.08.

Dátum | 2013. 02. 08.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Killzone 4-gyel nyithat a következő PlayStation A VideoGamer egyik forrása úgy tudja, a PlayStation Meetingen leleplezik majd a Killzone 4-et, mely a PlayStation 4 megjelenésével nagyjából egyszerre érkezhet az év végén. Ez összecseng azokkal a pletykákkal, melyek szerint a Guerilla Games hamarosan új játékot jelent be. Nem túl hosszú GRID 2 előzetes Egészen konkrétan 44 másodpercen keresztül mozog a sokak által várt GRID 2. Lassan illene többet mutatni, hiszen a játék május 31-én megjelenik.
Több játék kell Vitára, sok van még a PS3-ban A Sony pénzügyi igazgatója, Massaru Kato a tegnap nyilvánosságra hozott éves pénzügyi eredményekkel kapcsolatban elmondta, egyértelmű, hogy tovább kell népszerűsíteniük a PlayStation Vitát. Annak érdekében, hogy a kézikonzol sikeresebb lehessen, először is több külsős fejlesztőt kell a platformhoz csábítaniuk. Főként olyan stúdiókat, akik attraktív címeket tudnak letenni az asztalra. Ezen kívül persze erősíteniük kell a marketingen is, de az sincs kizárva, hogy a közeli jövőben átszabják a masina árát is - ezzel kapcsolatban azonban semmi biztosat nem tudott mondani. Ennél is érdekesebb, hogy Kato szerint még sok van a PlayStation 3-ban is: míg a Sony szinte összes részlege csökkentette az idénre várt eladási elvárásait, a PS3-mal kapcsolatban bizakodóak. Ez egy nyereséges részleg, ráadásul a Sony már a hardveren is tud pénzt keresni - zárta a vezető. Így készültek a God of War élőszereplős videói A Sony kiadott két videót, melyben azt tekinthetjük meg, hogyan készült az élőszereplős From Ashes előzetes. Érdekes látni, hogyan keltették életre a szakemberek a God of War legendás főhősét, Kratost.
Már vannak ötletek a Crysis 4-re A Crysis 3 producere, Mike Read elárulta, már vannak ötleteik a következő részre, azonban ezek eléggé kezdetlegesek. Jelenleg éppen ott tartanak, hogy leadták elfogadtatásra a Crysis 3 végsőnek ítélt kópiáját, így jelenleg a csapat tetemes része a jól megérdemelt pihenését tölti. Miután visszatérnek, rögtön belevetődnek a munkába, de hogy mit tartogat a Crysis jövője, az még kérdéses: a Crytek nagyfőnöke, Cevat Yerli maga mondta, hogy a brigád többféle irányba is elindulhat, nincsenek FPS-ek fejlesztésére kényszerítve. Read szerint a Crysis egy gazdag univerzum, és számos történet van még benne, amit el akarnak mesélni. Hogy valójában merre indulnak el, ez már csak a designereken múlik. Macen is elérhető az Origin Az Electronic Arts bejelentette, hogy elérhető Macre az Origin, számos olyan funkcióval, melyet a PC-s felhasználók már megszoktak. Ezen túl néhány címet kétplatformos szolgáltatásokkal is megáldottak, és vannak olyanok is, amiket megkapunk mindkét platformra vásárlás után. Az Apple gépeire készült Origin olyan címekkel nyit, mint a Dragon Age 2, a The Sims 3, a LEGO Harry Potter és a Batman: Arkham City. Szuperhősök és a gonoszok a SimCityben Február 17-én indul a SimCity következő zárt bétatesztje, ahol a résztvevők gyakorlatilag a múltkori tesztfázist ismételhetik meg, néhány fejlesztéssel. Ennél talán érdekesebb, hogy kaptunk egy előzetest, mely a Limited Edition mellé járó Heroes and Villains tartalmi csomagot mutatja be. Ez lehetőséget ad arra, hogy létrehozzunk szervezett bűnözést a városunkban, a rendőrséget pedig feltápoljuk szuperhősökkel. Hogy a hősöknek igazi ellenfele is legyen, letehetünk egy épületet, mely a Dr. Vu's Evil Lair névre hallgat, és feltehetően Dr. Vu főgonosznak ad otthont, aki mindenféle szörnyűséggel próbálja káoszba borítani városunkat.
Tovább beszél a Microsoft-fejes A Microsoft egykori alelnöke, Joachim Kempin további zamatos részleteket árult el a céggel kapcsolatban. Elmondta, a Microsoft sokat gondolkozott azon, hogy megvásárolja a Sega-t, hogy annak segítségével indulhassanak harcba a Sony ellen. Ez végül nem jött össze, így utána arra gondolt Bill Gates, hogy a Dreamcasthez licencelhetnék a japánoknak a Windows CE-t, így a Microsoft jelen lehetne a nappalikban. Gates azonban később úgy látta, a Sega nem elég erős ahhoz, hogy érdemben küzdhessen a Nintendo-Sony párossal. A Nintendo annak idején komoly pénzügyi nehézségekkel küzdött, amire a Sony kegyetlen választ adott: a PlayStationt. Gates ezért úgy döntött, nekik maguknak kell elkészíteniük a konkurenst, ami persze az Xbox lett. Mozgásban a Walking Dead: Survival Instinct A megjelenésre készülve az Activision kiadott egy új trailert, melyben természetesen a főszereplőkhöz méltó módon nyílpuskát is láthatunk, meg persze csomó zombit.
Aranylemezen a Tomb Raider A Crystal Dynamics örömmel újságolta el, hogy szinte végtelennek tűnő munka után, melynek során szépen összeforrt a csapat, végre aranylemezre került a Tomb Raider. "2010-ben egy olyan Tomb Raidert jelentettünk be, mely újrafogalmazza a franchise-t, amely bemutatja Lara történetének kezdeti időszakát, és melynek története során egy egyszerű lányból egy hős válik. Örülök, hogy a mai napon kiállhatok ezen szavak mellett." - mondta a stúdió vezetője, Darrell Gallagher. A fejlesztők reményei szerint egy olyan produktumot sikerült letenni az asztalra, mely tovább viszi az interaktív történetmesélés lehetőségeit. A játékon két stúdió dolgozott, több mint 50 magazin címoldalán jelent meg eddig, 150 díjra jelölték, és 2000 blogbejegyzés született vele kapcsolatban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. HUFEUR
2013.02.08. 23:35
Komolyan egy 2 perces GoW traileren dolgozott ennyit a Sony, vagy most már jön egy film is, mert kezdésnek ez már jó volt. Bár a többi játékból készült filmet elnézve nem is akkora baj, ha nem lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YellowFlas...
2013.02.09. 13:14
"Egészen konkrétan 44 másodpercen keresztül mozog a sokak által várt GRID 2."

Nananana... azért ne túlozzunk már. 0:18-tól 0:26-ig van a lényeg, vagyis cirka 8 másodperc a látnivaló, közel sem 44. A 44 sec sem eget rengető, sőt, de azért ne sz*ros 8 másodperccel szúrják már ki a szemünket. Szent ég...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2013.02.09. 16:02
Szegény Mac felhasználók, már ők is 'élvezhetik' az Origin adta előnyöket(persze nem a Steam-mel szembeni előnyök, mert azok ugye nincsenek, leszámítva a végtelenszer használható 20$ hétvégi kuponokat...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2013.02.09. 19:34
Ez a sim city superhírós dolog elég érdekes lesz. Már csak emiatt érdemes lenne előrendelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!